2021/22 Hollanda Eredivisie 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

18.09.2021 - 16:53

2021/22 Hollanda Eredivisie 5’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Hollanda Eredivisie’de 5’inci haftanın şifresiz maçı belli oldu. PSV-Feyenoord mücadelesini, yarın 15.30’dan itibaren Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hollanda Eredivisie yayın haklarını elinde bulunduran Saran Medya ile anlaşan Uçankuş TV, her hafta Eredivisie’den bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta Zwolle-Ajax karşılaşmasıyla şifresiz maç yayınlarına başlayan Uçankuş TV, 5’inci haftanın programını açıkladı. Yeni haftada PSV-Feyenoord mücadelesi, şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarında olacak. Yarın 15.30’da başlayacak mücadele, aynı zamanda S Sport Plus platformundan ekranlara gelecek.

PSV Sezona 4’te 4 İle Başladı


Bu sezon hedefi şampiyonluk olarak belirleyen PSV, sezona 4’te 4 ile giriş yaptı. Hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen PSV, bu 4 maçta 14 gol atıp, sadece 3 golü kalesinde gördü.

Geçtiğimiz hafta zorlu Alkmaar deplasmanına çıkan PSV, mücadeleyi beklentilerin aksine çok rahat bir şekilde kazandı. 3-0’lık galibiyet, PSV’nin 4’üncü haftayı lider kapatması anlamına geldi.

Feyenoord Deplasmanlarda Sorun Yaşıyor


Bu sezona aynı PSV gibi şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Feyenoord, 3 maç sonunda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Avrupa kupaları maçları da hesaba katıldığında son 3 deplasman maçından 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Feyenoord, deplasmanlarda yaşadığı sorunu bu maçta sonlandırmak istiyor.

Ligde en son Ağustos ayının sonunda Utrecht deplasmanına çıkan Feyenoord, bu mücadeleyi 3-1 kaybetmişti.

Eindhoven’daki Son 4 Maç Beraberlikle Sona Erdi


PSV ile Feyenoord arasında oynanan mücadelelerde son dönemde beraberlikler dikkat çekiyor. Özellikle Eindhoven’daki maçlarda iki taraf da birbirine üstünlük kuramıyor. Eindhoven’da oynanan son 4 maç da beraberlikle sonuçlandı. İki ekip arasında oynanan son 5 maçta 14 gol atıldı.

Bu sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan PSV ile deplasmanlarda sorunlar yaşayan Feyenoord arasındaki mücadeleyi, Pazar günü 15.30’dan itibaren şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.