BEIN SPORTS 1 MAÇ İZLE Canlı İzle Antalyaspor Beşiktaş Şifresiz İzle

18.09.2021 - 14:29

BEIN SPORTS 1 MAÇ İZLE Canlı İzle Antalyaspor Beşiktaş Şifresiz İzle

Antalyaspor Beşiktaş canlı maç izle, Antalyaspor Beşiktaş şifresiz izle, Antalyaspor BJK bedava izle, beIN Sports 1 canlı izle, BJK maçı LİNK gibi aramaların sayısı maç saati yaklaştıkça artıyor. Türkiye Süper Ligi 5’inci haftasının kritik mücadelesinde Antalyaspor’un konuğu Beşiktaş. Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesini, Cumartesi 19.00’da beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor-Beşiktaş Canlı İzle Link


Antalyaspor Beşiktaş beIN Sports LİNK! Türkiye Süper Ligi 5’inci haftasında Antalyaspor’un konuğu Beşiktaş. Cumartesi günü 19.00’da başlayacak mücadeleyi izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Türkiye Süper Ligi resmi yayıncısı Digitürk’e üye olduktan sonra karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Mücadeleyi dijital platformdan takip etmek içinse beIN Connect üyesi olmak zorundasınız.

Antalya Beşiktaş maçı canlı anlatım

Antalyaspor-Beşiktaş Radyo Yayını Var mı?

Antalyaspor-Beşiktaş karşılaşması TRT Radyo 1’den futbolseverlerle buluşacak. TRT Radyo 1’in bazı büyük şehirlerdeki frekansı şu şekilde: İstanbul 95.6, Ankara 93.3, İzmir 94.7, Bursa 87.9 ve Adana 105.1

TIKLA ANTALYA BJK MAÇI CANLI DİNLE

ANTALYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE


Maçın Hakemi Ali Şansalan

Antalyaspor-Beşiktaş maçını Ali Şansalan yönetecek. Ali Şansalan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Kerem Ersoy yapacak. Müsabakada dördüncü hakemlik görevini Cihan Aydın yapacak.

Şampiyonlar Ligi’nde İyi Oyun Puanı Getirmedi

Beşiktaş, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’u konuk etti. Mücadeleye iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, üst üste pozisyonlara girse de bir anlık dalgınlıkla geriye düştü. Golü yedikten sonra biraz olsun oyundan kopan Beşiktaş, ilk yarının son dakikasında bir gol daha kalesinde gördü.

İkinci yarıya 2-0 geride giren Beşiktaş, son dakikalarda Montero’nun kafa golüyle skoru 2-1’e getirdi. Alınan bu mağlubiyet sonrasında lige geri dönen Beşiktaş, Dortmund mağlubiyetini unutturmak için Antalyaspor deplasmanında.

Beşiktaş Siyah Forma İle Maça Çıkacak

Süper Lig'in 5'inci haftasında Anltaya deplasmanında boy gösterecek olan Beşiktaş, maça siyah forma ile çıkacak. Karakartallar siyah formanın altına siyah şort ve siyah çorapları giyecek.

Antalyaspor-Beşiktaş Muhtemel 11’ler

Ligin başarılı ekiplerinden Antalyaspor’un konuğu Beşiktaş. Antalya Stadyumu’nda oynanacak ve Ali Şansalan’ın yöneteceği Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesinin muhtemel 11’leri şu şekilde:

Antalyaspor muhtemel 11'i: Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Güray Vural, Poli, Nuri Şahin, Milosevic, Gökdeniz Bayrakdar, Mukairu, Wright

Beşiktaş muhtemel 11'i: Ersin Destanoğlu, Rosier, Montero, Necip, Rıdvan, Josef de Souza, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

 

Antalyaspor Beşiktaş’a Ligde 3 Maçtır Mağlup Olmuyor Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan son maç geçtiğimiz yıl Ziraat Türkiye Kupası finaliydi. Beşiktaş bu mücadeleyi 2-0 kazansa da ligde rakibine 3 maçtır diş geçiremiyor. İki ekip arasında oynanan son 3 maçta 2 beraberlik çıkarken, 1 karşılaşmayı Antalyaspor kazandı. Bu sezon iç sahada oynadığı iki mücadeleyi de kaybetmeyen Antalyaspor ile haftaya lider giren Beşiktaş arasındaki bu keyifli karşılaşmayı, Cumartesi günü 19.00’da beIN Sports HD 1 ve beIN Connect’ten naklen izleyebilirsiniz.