Frutti Extra Cup NTV ve NTVSpor.net Youtube Kanalında

14.09.2021 - 14:07

Frutti Extra Cup NTV ve NTVSpor.net Youtube Kanalında

Türkiye’deki hazırlık turnuvalarından Frutti Extra Cup’ın yayıncısı belli oldu. 15-18 Eylül tarihleri arasında oynanacak turnuvada tüm maçlar NTVSpor.net Youtube kanalında olacak.

Çarşamba günü başlayacak Frutti Extra Cup turnuvasının yayıncısı belli oldu. Frutti Extra Bursaspor, ALBA Berlin, Darüşşafaka Tefken, Aliağa Petkim, Semt 77 Yalovaspor, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli basketbol takımlarının katılacağı turnuva dört gün sürecek ve NTVSpor.net Youtube kanalından naklen yayınlanacak. NTV’de ise Çarşamba günü oynanacak Alba Berlin-Frutti Extra Bursaspor mücadelesi ve turnuvanın finali basketbolseverlerle buluşacak.

Ömer Kızıl Turnuva ile İlgili Açıklamalarda Bulundu


Uludağ İçeçek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, turnuva hakkında açıklamalarda bulundu. Turnuvanın geleneksel olacağını belirten Kızıl, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye’de liglerden önce bir sürü yerde turnuvalar var. Ama Frutti Extra Cup bundan sonra adını çok sık söz ettiren bir turnuva olacak. Bursa ulusal ve uluslararası arenada basketbol ile daha fazla tanınmaya başlanacak. Frutti Extra Bursaspor ile yaptığımız basketbol yatırımlarını bu turnuva ile sürdürmeye devam ediyoruz. Turnuvada 6 takım yer alacak. İlk yabancı takımımız Euroleague takımı ALBA Berlin’dir. Bu takımı getirmek kolay değildi. Pandemi koşulları gereği turnuvada salona çok az sayıda insan gelebilecek. Bunun için de ulusal bir televizyon kanalı ile anlaşma yaptık. Çarşamba günü gerçekleşecek ALBA Berlin-Frutti Extra Bursaspor maçı ve final maçı NTV'den canlı yayınlanacak. Ayrıca tüm maçlar ntvspor.net YouTube kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Turnuva Fikstürü Belli Oldu


Çarşamba günü başlayacak turnuvanın fikstürü belli oldu. Darüşşafaka-Aliağa Petkim maçıyla başlayacak turnuva 18 Eylül’e kadar devam edecek. Turnuva fikstürü şu şekilde:

Çarşamba 
14.30 Darüşşafaka Tekfen-Aliağa Petkim
17.00 Frutti Extra Bursaspor-ALBA Berlin
16.30 Aliağa Petkim-Semt 77 Yalovaspor

Perşembe 
19.00 Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Frutti Extra Bursaspor

Cuma
16.30 Semt 77 Yalovaspor-Darüşşafaka Tekfen
19.00 ALBA Berlin-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket

Cumartesi 
19.00 Final