D Smart Abonelik İptal Süreci Nasıl İşliyor?

14.09.2021 - 13:35

D Smart Abonelik İptal Süreci Nasıl İşliyor?

Önemli bir çok etkinliğin yayıncısı konumundaki D Smart’ın binlerce abonesi bulunuyor ve D Smart abonelerinin en çok merak ettiği konuların başında da “D Smart Abonelik İptal Süreci Nasıl İşliyor?”, sorusunun cevabı geliyor. Makalemizde bu sorunun cevabını detaylandırmaya çalışacağız.

D Smart Abonelik Adımları

İspanya La Liga ve Asya Şampiyonlar Ligi gibi önde gelen spor organizasyonlarının yayıncısı konumundaki D Smart’a abone olmak çok basit. Platformun resmi web sitesi olan www.dsmart.com.tr adresini ziyaret ederek abonelik adımları hakkında detaylı bilgi edinmek mümkün. Ayrıca 0850 266 00 00 numralı telefonu arayarak müşteri hizmetlerine müracaat edilmesi halinde, müşteri temsilcisinden de gerekli tüm bilgileri alabiliyorsunuz.

D Smart Abonelik İptali

Platforma abone olurken, elbette sunulan hizmetin ilgi alanınıza hitap etmesini ve ödediğiniz ücretin karşılığını almayı bekliyorsunuz. Fakat durum her zman bu şekilde ilerlemeyebilir. Günün birinde aboneliğinizi iptal etmek isteyebilirsiniz. Peki böyle bir durumda süreç nasıl işliyor? Bu andan itibaren arama motorlarına "D Smart aboneliğimi nasıl iptal edebilirim?", şeklinde yazarak bilgi edinmek isteyebilirsiniz. İşte makalemizin amacı da bu soruya en doğru cevaı verebilmek. D Smart aboneliğini iptal etmek için birden fazla seçenek bulunuyor. Bunlardan ilki, aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz bir dilekçe yazıp, nüfus cüzdanı fotokopinizi de ekleyerek PK:138 Şişli/İstanbul adresine postalamak, size en yakın D Smart bayisine teslim etmek ya da 0212 478 03 33 no’lu faks numarasına göndermek. Peki abonelik iptali için diğer yol nedir? Cevabı aşağıdaki başlıkta.

E-Devlet Üzerinden D Smart Aboneliğimi İptal Edebilir miyim?

Bir önceki paragrafta bahsettiğimiz yazılı dilekçe ile abonelik iptali ile uğraşmak istemiyorsanız, size daha kolay bir yoldan daha bahsedebiliriz. Hiçbir yazılı süreç ile uğraşmadan, e-devlet üzerinden birkaç dakikada D Smart aboneliğinizi iptal etmeniz mümkün. Aşağıdaki adımları takip ederek 24 saat içerisinde D Smart aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz.

  • ·         İlk olarak buraya tıklayarak D Smart abonelik fesih sayfasını açınız.
  • ·         Ardından, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fethi Sayan’ın Twitter paylaşımında belirttiği şekilde D Smart aboneliğinizi sonlandırınız.

D Smart Abonelik İptali 1


Abone sayısı 200 bin üzerinde olan elektronik haberleşme işletmelerine ait abonelikler, e-Devlet üzerinden iptal edilebilecek.


D Smart Abonelik İptali 2


Vatandaşlarımız turkiye.gov.tr üzerinden BTK’nın sunduğu “Abonelik Fesih Başvurusu” alanından hizmet aldığı işletmeyi seçip, fesih başvurusu yapabilirler.

D Smart Abonelik İptali 3


Yapılan fesih başvurularında 24 saat içerisinde hizmete ilişkin ücretlendirme durdurulacaktır.

D Smart Abonelik İptali 4


Başvuru esnasında varsa taahüt bitiş süresi de gösterilecek. Vatandaşlarımızın başvuru esnasında istenilen bilgileri eksiksiz doldurması büyük önem taşıyor.