Ümit Davala ve Tümer Metin Tivibu Spor’da

10.09.2021 - 19:03

Ümit Davala ve Tümer Metin Tivibu Spor’da

Sezon başında TRT Spor’dan ayrılan Tümer Metin, bundan böyle Tivibu Spor ekranlarında olacak. Tümer Metin’in yanı sıra Galatasaray’dan ayrılan Ümit Davala da Tivibu Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz yıllarda beIN Sports ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Tümer Metin, geçtiğimiz sezon TRT Spor’da Stadyum programında boy gösteriyordu. Yorumlarıyla ilgi çekmeyi başaran Tümer Metin, sezon başında TRT Spor’dan ayrıldı. Milli maç arası öncesine kadar herhangi bir kanalla anlaşmayan Tümer Metin’in yeni adresi Tivibu Spor oldu. Tümer Metin, yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında Süper Lig yorumlarıyla futbolseverlerle buluşacak.

Tümer Metin ile birlikte Ümit Davala’nın da Tivibu Spor ekranlarında yer alacağı açıklandı. Galatasaray’dan ayrılan Ümit Davala, yorumlarıyla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Ailemize Hoş Geldin Tümer Metin


Tivibu Spor, sosyal medya hesabından Tümer Metin’in Tivibu Spor ekranlarında olacağını duyurdu. Önce Tümer Metin’in futbolculuk kariyerine dair bilgiler veren Tivibu Spor, yeni anlaştıkları yorumcunun kim olduğunu takipçilerinin bilmesini istedi. Tivibu Spor’un Tümer Metin transferiyle ilgili yaptığı paylaşım ise şu şekildeydi:

Ailemize hoş geldin Tümer Metin!


Ailemize Hoş Geldin Ümit Davala


Tümer Metin’in transferini açıkladıktan sonra Tivibu Spor, aynı mantıkla Ümit Davala transferini açıkladı. Öncesinde Ümit Davala ile ilgili bilgiler veren Tivibu Spor, bu kişinin kim olduğunu sordu. Ümit Davala da bu gönderiye “ben biliyorum kim olduğunu” yanıtını verdi. Tivibu Spor’un konuyla ilgili paylaşımı şu şekildeydi:

Ailemize hoş geldin Ümit Davala!


İki İsmin Orta Nokta’da Futbolseverlerin Karşısına Çıkması Bekleniyor


Tümer Metin ve Ümit Davala transferleriyle dikkat çeken Tivibu Spor’un bu iki ismi maç sonu programlarında kullanması bekleniyor. Tivibu Spor’un ilgi çeken programlarından Orta Nokta’da yer alacak ikilinin farklı programlarda da yer alabileceği tahmin ediliyor.

Yeni sezon öncesinde yorumcu transferi konusunda sessizliğini bozan Tivibu Spor’un önümüzdeki günlerde sürprizlerine yayın hakları özelinde de devam etmesi bekleniyor.