10-11-12 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

09.09.2021 - 21:29

10-11-12 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arası sona eriyor ve Avrupa’da ligler başlıyor. 10-11-12 Eylül tarihlerinde yayınlanacak şifresiz maçları ve ilgi çekici mücadeleleri sizler için araştırdık.

Cuma Tavsiyeleri


Günün ilk saatlerinde oynanacak harika bir tenis mücadelesi var. Ardından benzer saatlerde oynanacak iki futbol maçıyla güne devam edeceğiz.

02.00 Leylah Annie Fernandez-Arya Sabalenka: İlk çıktığı profesyonel maçta potansiyelini hissettiren Fernandez, sonunda büyük bir turnuvada ses getirmeyi başardı. Svitolina’yı harika bir maç sonunda yenen Fernandez, mental olarak gelişim gösteren Sabalenka ile karşılaşıyor. Bu keyifli mücadeleyi, Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Club Brugge-Oostende: Belçika, çok tuttuğumuz bir lig değil. Bununla birlikte bu maç ilgi çekici olabilir. Zira milli maç arası öncesinde Club Brugge 6 gollü bir mağlubiyet aldı. Buna nasıl reaksiyon gösterecekleri merak konusu. Bu keyifli geçmeye aday mücadeleyi, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Lorient-Lille: Oynadığı tüm maçlarda gol atan Lorient ile oynadığı tüm maçlarda gol yiyen Lille karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezonun uzağında görünen son şampiyonun zorlu Lorient deplasmanında yapacakları, beIN Sports HD 2 ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü Amerika Açık Kadınlar Finali, Leipzig-Bayern Münih ve Leverkusen-Dortmund mücadelelerini pas geçmek durumunda kaldık. Harika maçlardan oluşan liste şu şekilde:

17.00 Leicester City-Manchester City: Leicester’ın oynadığı oyunu çok ilgi çekici bulmasak da bu tip maçlarda rakiplere ciddi sorunlar çıkarabiliyorlar. Manchester City de Arsenal maçında 5 gollü galibiyet sonrasında seriyi sürdürme peşinde olacak. 17.00’deki bu dev maçı, şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Napoli-Juventus: İtalya Serie A’da haftanın maçı Napoli ile Juventus arasında oynanacak. Felaket bir başlangıç yapan Juventus, Allegri yönetiminde geçmişte bu tip deplasmanlardan galip gelebiliyordu. 2’de 2 ile başlayan Napoli ile Juventus arasındaki bu keyifli mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

22.00 Monaco-Marsilya: Marsilya bu sezon fazlasıyla keyif veriyor. Tempolu bir oyun oynuyorlar ve bu da seyir zevkini arttırıyor. Monaco ise ilk galibiyetini milli maç arası öncesinde Troyes deplasmanında aldı. Tempolu ve bol gollü geçmeye aday bu mücadeleyi, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü yine keyifli müsabakaları sizlere önereceğiz. Kapanışı ise Amerika Açık Erkekler Finali ile yapıyoruz.

18.30 Leeds United-Liverpool: Henüz ligde galip gelemeyen Leeds United, güçlü Liverpool’u konuk ediyor. Sonucu merakla beklenen bu keyifli mücadeleyi, S Sport ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

20.00 Trabzonspor-Galatasaray: Sezonun ilk büyük maçında Trabzonspor, Galatasaray’ı konuk ediyor. Galatasaray’ın buradan mağlup olarak ayrılması bir kriz yaşamasına sebep olabilir. Trabzonspor da en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olduğunu göstermek istiyor. Bu keyifli mücadelenin adresi, beIN Sports HD 1.

23.00 Amerika Açık Erkekler Finali: Erkekler tarafında bu sezon biraz rekabet azaldı ama Novak Djokovic bu turnuvada yenilmez olarak durmuyor. Bir başka deyişle; sürpriz bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bu da keyifli bir final izlememiz anlamına gelebilir. Amerika Açık Erkekler Finali, Pazar gecesi 23.00’te Eurosport ekranlarında.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1.Lig maçları naklen yayınlanacak. Bunun yanında Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası maçları TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

A Spor ekranlarında Cumartesi 17.00 seansında Leicester City-Manchester City mücadelesi futbolseverlerle buluşacak.

Tivibu Spor ise Cuma günü Club Brugge-Oostende ve Pazar günü Anderlecht-Mechelen mücadelelerini şifresiz yayınlayacak. Ayrıca Istanball Cup turnuvası da Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Uçankuş TV ekranlarında Cumartesi 19.45’teki Zwolle-Ajax mücadelesi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Levante-Rayo Vallecano: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.