Beşiktaş-Ümraniyespor Hazırlık Maçı A Spor’da

01.09.2021 - 18:10

Beşiktaş-Ümraniyespor Hazırlık Maçı A Spor’da

Milli maç arasında Beşiktaş ile Ümraniyespor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş-Ümraniyespor hazırlık maçını, yarın 17.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Lig öncesi hazırlık maçlarını ekranlara getiren A Spor, milli maç arasında da hazırlık maçı yayınlarına devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş ile bu sezon TFF 1.Lig’e inanılmaz bir giriş yapan Ümraniyespor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Beşiktaş-Ümraniyespor hazırlık maçını, yarın 17.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Milli Arada Yeni Transferleri Takıma Isındırmak İstiyor


Transferin son döneminde Alex Teixeira, Michy Batshuayi, Francisco Montero gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, milli arada bu isimlerin maç eksiğini gidermek istiyordu. Alex Teixeira son Karagümrük maçında sakatlandığı için hazırlık maçında forma giyemeyecek. Ümraniyespor mücadelesinde sadece Francisco Montero’nun forma giymesi bekleniyor.

Ligde 3 hafta sonunda 7 puan toplayan ve henüz gol yememesiyle dikkat çeken Beşiktaş, hazırlık maçını da kazanarak yenilmezlik serisini devam ettirme peşinde.

Ümraniyespor Beklentilerin Üzerinde Lige Giriş Yaptı


TFF 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor, 3 haftası geride kalan TFF 1.Lig’de 9 puanla lider. Henüz ligde gol yemeyen ve 3 maçta 9 gol atan Ümraniyespor, bu sezon iddialı olacağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı.

Sezon başından bu yana sadece hazırlık maçında Trabzonspor’a son dakikalarda yediği golle mağlup olan Ümraniyespor, Beşiktaş karşısında resmi maçlarda yakaladığı seriyi devam ettirme peşinde olacak.

İki Ekibin 3’üncü Hazırlık Maçı


Resmi maçlarda karşılaşmayan Beşiktaş ile Ümraniyespor, daha önce iki kez hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bu maçları 2-1 ve 3-1’lik sonuçlarla kazanan taraf Beşiktaş olmuştu. Yarın 17.00’de oynanacak mücadele, bu iki ekibin üçüncü hazırlık maçı olacak.

Ligde 7 puanla henüz gol yemeyen Beşiktaş ile TFF 1.Lig’e etkileyici bir giriş yapan Ümraniyespor arasındaki hazırlık maçını, yarın 17.00’den itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.