Club Brugge-Genk Belçika Süper Kupa Finali Şifresiz Tivibu Spor’da

13.07.2021 - 10:30

Club Brugge-Genk Belçika Süper Kupa Finali Şifresiz Tivibu Spor’da

Belçika Süper Kupa finali şifresiz olarak Tivibu Spor’da. Club Brugge-Genk finalini, 17 Temmuz Cumartesi 21.45’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

2021/22 sezonunda Belçika Pro League maçlarını naklen yayınlayacak olan Tivibu Spor, açılışı Süper Kupa maçıyla yapıyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Club Brugge ile Belçika Kupası şampiyonu Genk arasındaki mücadele, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak. Club Brugge-Genk Belçika Süper Kupa finalini, Cumartesi 21.45’te Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Club Brugge Play-Off Aşamasında Zorlanmıştı


Geçtiğimiz sezon play-offlar öncesini rahat bir tempoda geçiren Club Brugge, play-off aşamasında beklemediği mağlubiyetler almıştı. Buna rağmen bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Club Brugge, yeni sezona da aynı hedef doğrultusunda başlıyor.

Transfer dönemini şu ana kadar sessiz geçiren Club Brugge, geçtiğimiz sezon Ajax’tan kiraladığı Noa Lang’in bonservisini aldı.  Shakhtar’dan Sobol’u da kadrosuna katan Club Brugge’nin transfer dönemi sonuna kadar birkaç oyuncuyu daha renklerine katması bekleniyor.

Genk’te Hedef Şampiyonluk


2020/21 sezonunda inanılmaz bir play-off oynayan ve son ana kadar şampiyonluğu kovalayan Genk, bu sezon hedefi şampiyonluk olarak belirledi. Geçtiğimiz sezon Standard Liege’i kupada mağlup ederek Belçika Kupası’nı müzesine götüren Genk, Club Brugge’yi geçerek sezona kupa ile başlamak istiyor.

Transfer dönemini rakibine oranla biraz daha hareketli geçiren Genk’in ilerleyen günlerde bir santrafor hamlesiyle transferi tamamlaması bekleniyor.

Son 5 Maçta 17 Gol


Club Brugge ile Genk arasında son dönemde oynanan maçlar gollü geçiyor. Geçtiğimiz sezonun play-off aşamasında iki maçı da 2-1 Genk kazanırken, normal sezondaki iki maçı 2-1 ve 3-2’lik sonuçlarla Club Brugge kazanmıştı. Son 5 maçta atılan 17 golün dikkat çektiği Club Brugge-Genk eşleşmesinde son golsüz maç 2006 yılında oynandı.

Sezona kupa ile başlamak isteyen son şampiyon Club Brugge ile geçtiğimiz sezonun son dönemindeki formunu yeni sezona taşımak isteyen Genk arasındaki Belçika Süper Kupa finalini, Cumartesi günü 21.45’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.