9-10-11 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

08.07.2021 - 17:30

9-10-11 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Büyük turnuvaların son düzlüğüne adım atıldığı 9-10-11 Temmuz tarihlerinde öne çıkan maçları ve haftanın şifresiz karşılaşmalarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü NBA ile başlayıp, günü Gelişim Lig ile bitiriyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

04.00 Phoenix Suns-Milwaukee Bucks: İlk maçta Chris Paul önderliğinde 1-0 öne geçen Suns, seriyi 2-0’a getirmek istiyor. Bucks ise Jrue Holiday’i de devreye sokarak ev sahibi avantajını almanın peşinde. Serinin ikinci maçını, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

17.00 Novak Djokovic-Denis Shapovalov: Neredeyse rakipsiz kalan Novak Djokovic, Wimbledon’da sorun yaşayacaksa bunu Shapovalov karşısında yaşayabilir. Zira bu maça nazaran final maçının biraz daha rahat geçmesini bekliyoruz. Wimbledon yarı final mücadelesini, TRT Spor Yıldız ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

20.00 Fenerbahçe-Trabzonspor: Gelişim Ligi maçları oldukça tempolu ve bol pozisyonlu geçiyor. Yarı final mücadelesinin de bu ayarda geçmesini bekliyoruz. Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesini, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü sönük bir program karşımızda. Günün dikkat çekici müsabakaları şu şekilde sıralanıyor:

03.00 Kolombiya-Peru: Eğlenceli geçip geçmeyeceği tartışma konusu olsa da mevcut şartlarda pek bir alternatif bulunmuyor. Arjantin’e penaltılarda kaybeden Kolombiya ile Brezilya karşısında neredeyse hiç pozisyona giremeyen Peru arasındaki Copa America üçüncülük maçını, Haber Global ve Kontra Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

16.00 Wimbledon Kadınlar Finali: Erkekler tarafına göre biraz daha aksiyonlu geçen kadınlar tarafında finalin yine eğlenceli olmasını bekliyoruz. Finalin ismi ne olursa olsun izleyenleri tatmin edecek bu mücadeleyi, TRT Spor Yıldız ve S Sport Plus üzerinden takip edebileceksiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Cumartesi gününün aksine Pazar günü inanılmaz bir liste karşımızda. Gelişim Ligi, FIBA U19 Dünya Kupası gibi organizasyonları dışarıda bıraktığımız Pazar gününün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

03.00 Brezilya-Arjantin: Copa America genel anlamda sönük geçse de geride kalan tüm maçların vasatlığını unutturacak bir mücadele karşımızda. Messi milli takımda kupa hasretine son verecek mi? Brezilya üst üste Copa America’yı kazanabilecek mi? gibi soruların yanıtları, Haber Global ve Kontra Youtube kanallarında verilecek.

05.00 Dustin Poirier-Conor McGregor: Poirier ile McGregor’ın üçüncü randevusu da günün en dikkat çekici müsabakalarından biri. Son karşılaşmalarında rakibini mağlup etmeyi başaran Poirier ile o maçtaki hatalarından ders çıkardığını belirten McGregor’ın keyifli kapışmasını, S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

17.00 Wimbledon Erkekler Finali: Wimbledon’da erkekler finalinin beklentileri karşılayıp karşılamayacağı soru işareti ama her şeye rağmen bu saat dilimi için en dikkat çekici organizasyon. Tek taraflı geçse de keyif vermesini beklediğimiz bu finali, S Sport Plus ve TRT Spor Yıldız ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 İtalya-İngiltere: Birkaç maç dışında yine sönük geçen Euro 2020’de finalin nasıl geçeceği merak konusu. Zira turnuva başından bu yana belli bir standardı ortaya koyan İtalya ile savunmada neredeyse hiç hata yapmayan İngiltere’nin kapışmasında farklı sonuçlar çıkabileceği düşünülüyor. Bu dev finali, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar

TRT 1 ekranlarında  Euro 2020 heyecanı yaşanacak. Final maçının heyecanını bu ekranlardan yaşayabilirsiniz.

Haber Global ekranlarında Copa America heyecanı yaşanmaya devam edecek. Ayrıca Kontra Youtube kanalında da bu maçlar canlı yayınlanacak.

A Spor ekranlarında U19 Gelişim Ligi maçlarının heyecanı yaşanacak. Yarı final ve final müsabakalarını bu ekranlardan takip edebilirsiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

FIBA U19 Dünya Kupası: FIBA TV Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

U20 Voleybol Kadınlar Dünya Şampiyonası: Volleyball World Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.