95'inci Gazi Koşusu beIN Sports Haber’de

22.06.2021 - 18:30

95'inci Gazi Koşusu beIN Sports Haber’de

Bu yıl 95’incisi gerçekleştirilecek Gazi Koşusu, beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak. 26 Haziran Cumartesi günü, 17.15’teki yarışı, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Son dönemde at yarışları yayın haklarını satın alan beIN Sports, Türk atçılığının derbisi Gazi Koşusu’nu ekranlara getirecek. Cumartesi günü 17.15’teki 95'inci Gazi Koşusu’nu, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Türk Atçılığının Derbisi beIN Sports’ta


beIN Sports, Gazi Koşusu’nu naklen ekranlara getireceğini Twitter’dan duyurdu. “Türk atçılığının derbisi beIN Sports’ta” cümlesiyle paylaşım yapan beIN Sports’un ilerleyen dönemlerde farklı yarışları da ekranlara getirebileceği tahmin ediliyor. beIN Sports’un konuyla ilgili paylaşımı şu şekildeydi:

Türk yarışçılığının derbisi olarak kabul edilen Gazi Koşusu, Cumartesi günü yarışseverlerle buluşacak. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 95'inci kez düzenlenecek Gazi Koşusu’nda en prestijli kupa için yarışılacak. 95'inci Gazi Koşusu, Cumartesi saat 17.15’te beIN Sports Haber’de.









beIN Sports’ta At Yarışları Royal Ascot ile Başladı


Son dönemde at yarışı yayınlarıyla dikkat çeken beIN Sports, Royal Ascot yarışlarını aboneleriyle buluşturdu. Geçtiğimiz hafta 5 gün boyunca yaptığı yayınlarla dikkat çeken beIN Sports, at yarışı yayınlarına Gazi Koşusu ile devam ediyor.

Cumartesi günü 17.15’teki Gazi Koşusu’nun jokey deklareleri ise 24 Haziran 2021 Perşembe günü yapılacak.

94'üncü Gazi Koşusu Seyircisiz Yapılmıştı


1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu, geçtiğimiz yıl Covid-19 önlemleri sebebiyle seyircisiz yapılmıştı. Bu yıl da Covid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz koşulması beklenen yarış, Cumartesi günü 17.15’te yarışseverlerle buluşacak. 

Bu yıl beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak yarışın, geçtiğimiz yıllarda farklı yayıncıları olmuştu. 94'üncü Gazi Koşusu, Ağustos ayında gerçekleştirilmiş ve A Spor ekranlarından naklen yayınlanmıştı. Daha önceki yarışlar ise TJK TV ve Kanal D ekranlarından yarışseverlerle buluşmuştu. 

95’incisi düzenlenecek Gazi Koşusu’nu bu yıl beIN Sports Haber ekranlarından takip edebileceksiniz. Cumartesi günü 17.15’teki yarışın TJK TV Youtube kanalından da yayınlanması bekleniyor.