Galatasaray’ın Sezon Öncesi ve Avrupa Kupası Eleme Maçları D-Smart’ta

18.06.2021 - 21:46

Galatasaray’ın Sezon Öncesi ve Avrupa Kupası Eleme Maçları D-Smart’ta

Sezon öncesi hazırlık maçlarını ve Avrupa kupaları eleme mücadelelerini ekranlara getiren D-Smart, bu sezon öncesinde Galatasaray’ın maçlarını naklen yayınlayacağını açıkladı. Galatasaray’ın sezon öncesi hazırlık maçları ve Avrupa Kupası eleme karşılaşmaları D-Smart ekranlarında olacak.

Sezon öncesi hazırlık maçları, özel turnuvalar ve Avrupa kupaları ön eleme karşılaşmalarını ekranlara getiren D-Smart, bu sezon öncesinde de Galatasaray’ın hem hazırlık maçlarını hem de Avrupa kupaları eleme karşılaşmalarını ekranlara getireceğini açıkladı. Henüz hazırlık maçı programı belli olmazken, PSV ile oynanacak Şampiyonlar Ligi eleme mücadelesinin İstanbul ayağı, Spor Smart ekranlarında olacak.

Galatasaray’ın Sezon Öncesi Karşılaşmaları D-Smart’ta


Sezon öncesi maçları ekranlara getireceğini açıklayan D-Smart, Avrupa kupaları maçlarını da ekranlara getirecek. Eleme karşılaşmalarının heyecanını yaşayabileceğiniz D-Smart’ın konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

Galatasaray'ın sezon öncesi karşılaşmaları D-Smart'ta! Sarı kırmızılı ekibin Temmuz ayındaki hazırlık maçları ve İstanbul'da oynayacağı Avrupa Kupaları ön eleme turu maçlarını izlemek için hemen abone olun











Galatasaray’daki Bilinmezlikler Cumartesi Günü Sona Eriyor


Galatasaray’ın sezon başında ilk kez bu denli bir kaos ile yeni sezona hazırlandığı görülüyor. Henüz teknik direktör belli değil ve Cumartesi günü seçim sonrasında bu belli olacak. Ardından transferler yapılacak ve Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesine çıkılacak.

Cumartesi günkü seçim bu yüzden Galatasaray için oldukça önemli. Çok adaylı seçimde adayların bazıları Fatih Terim ile devam etmeyi düşünürken bazılarının tercihi farklı isimler. Bu bilinmezlik ortamında Galatasaray’ın hazırlık maçlarında ve Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesinde nasıl bir kadro ile çıkacağını analiz etmek ise çok kolay değil.

Şampiyonlar Ligi’nde Rakip PSV


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PSV ile eşleşti. İlk maç Hollanda’da oynanacak. İstanbul’daki rövanş ise D-Smart ekranlarından naklen yayınlanacak. Öte yandan mücadelenin tarihi henüz netlik kazanmadı.

Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmalarını ve Galatasaray’ın tüm hazırlık maçlarını naklen izleyebileceğiniz tek adres Spor Smart olacak.