18-19-20 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

17.06.2021 - 19:28

18-19-20 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Euro 2020’de grup maçlarının devam ettiği ve NBA’de yavaş yavaş sona yaklaşıldığı 18-20 Haziran tarihleri arasında birçok mücadele öne çıkıyor. Bu karşılaşmaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü biraz Euro 2020 dışına çıkıyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde sıralanıyor:

03.30 Milwaukee Bucks-Brooklyn Nets: NBA play-offlarında bu denli sakatlığın yaşandığı başka bir sezon hatırlamıyoruz. Bununla birlikte her şeye rağmen inanılmaz keyifli maçlar izliyoruz. Bucks-Nets serisi de son derece keyifli geçiyor. Özellikle serinin 5’inci maçında Kevin Durant’in insan üstü performansının bu maçta da tekrarlanıp tekrarlanmayacağı merak konusu. 03.30’daki serinin 6’ncı maçını, S Sport ve S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.

13.00 Türkiye-Bosna Hersek: Potanın Perileri, gruptaki ikinci maçına çıkıyor. Son dönemde beklentilerin altında kalan Türkiye’nin kesin kazanması gereken maçlar listesinde yer alan Bosna Hersek mücadelesini, NTV ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 İngiltere-İskoçya: Şampiyonluk adaylarından İngiltere, İskoçya ile karşılaşıyor. İskoçya’nın belki de son şansı olan bu mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününde Euro 2020 dışına çıkmıyoruz. Birbirinden keyifli üç mücadele bizleri bekliyor. 

16.00 Macaristan-Fransa: İlk maçta Fransa birçok kişiyi etkilese de topu kendisine bırakan bir rakibe karşı neler yapacakları merak ediliyor. Macaristan ise zorlu grupta Portekiz’e karşı 80 dakika yapabildiklerini Fransa’ya karşı 90 dakikaya yayma peşinde. Bu keyifli geçmeye aday mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 Portekiz-Almanya: İlk maçta Macaristan’ı 3-0 ile geçen Portekiz, Fransa karşısında bizce fena oynamayan ama birçok kişiye göre hayal kırıklığı yaratan Almanya ile karşılaşıyor. Almanya’nın bu maçta da mağlup olması ciddi bir sorunla karşı karşıya kalması anlamına gelecek. Keyifli geçmesi beklenen bu mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 İspanya-Polonya: İlk maçta tahmin edildiği gibi sorunlar yaşayan İspanya, 10 kişi kalmasına rağmen bölüm bölüm iyi oynayan Polonya ile karşılaşıyor. İki ekip için de bu mücadele son derece kritik. Sürpriz ihtimalinin de az olmadığı bu mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü ise Formula 1 ile güne başlıyor ve Euro 2020 ile devam ediyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

16.00 Formula 1 Fransa GP: Son dönemde enteresan yarışlara tanıklık ettiğimiz Formula 1, sonunda tekdüzelikten kurtuluyor gibi. Hatalar, şanssızlıklar, tuhaflıklar ve daha birçok durumun yaşandığı Formula 1’de sıradaki durak Fransa. Formula 1 Fransa GP’sini S Sport 2 ve S Sport Plus platformlarından izleyebilirsiniz.

19.00 İsviçre-Türkiye: İsviçre kazanırsa muhtemelen son 16’ya kalacak. Türkiye kazanırsa da şansı devam edecek. Son derece kritik olan İsviçre-Türkiye mücadelesiyle birlikte gruplardaki son maçlar başlıyor. Bu keyifli mücadeleyi, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.00 İtalya-Galler: İlk iki maç sonunda izleyenleri büyüleyen İtalya, Türkiye galibiyetiyle büyük ihtimal son 16’da boy göstermeyi garantileyen Galler ile karşılaşıyor. Yedek ağırlıklı kadroların da çıkma ihtimalinin olduğu bu mücadelenin adresi TRT Spor.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor Yıldız ekranlarında Voleybol Milletler Ligi ve Voleybol Erkekler Altın Lig karşılaşmaları sporseverlerle buluşacak. 

TRT 1 ve TRT Spor ekranlarında ise Euro 2020 heyecanı yaşanacak. Gruplardaki ikinci ve üçüncü maçlar bu ekranlarda futbolseverlerin huzuruna çıkacak.

Haber Global ekranlarında Copa America heyecanı yaşanmaya devam edecek. Ayrıca Kontra Youtube kanalında da bu maçlar canlı yayınlanacak.

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası karşılaşmalarının adresi ise NTV olacak. Türkiye’nin tüm karşılaşmalarını bu ekranlardan izleyebileceksiniz.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2 Play-Off: La Liga SmartBank Youtube

Avustralya NBL Play-Off: Avustralya NBL Twitch

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.