İngiliz ve İtalyan Yayıncılar Euro 2020 Yorumcularını Tanıttı

06.06.2021 - 08:33

İngiliz ve İtalyan Yayıncılar Euro 2020 Yorumcularını Tanıttı

Euro 2020 öncesinde İngiliz ve İtalyan yayıncılar yorumcularını tanıttı. İngiltere’deki yayıncı BBC ve ITV’de Alan Shearer, Gary Lineker, Patrick Vieira, Jurgen Klinsmann gibi isimler Euro 2020’yi yorumlarken, İtalya’da Alessandro del Piero, Fabio Capello, Alessandro Costacurta ve Paolo Di Canio yorumcu kadrosunda olacak.

Twitter’da spor yayıncılığı alanında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Mustafa Taha, geçtiğimiz günlerde dünyanın dört bir yanından Euro 2020 yayıncılarıyla ilgili bilgileri derledi. BBC ve ITV’nin şık bir mizanpaj ile yorumcu kadrosunu paylaştığını belirten Taha, İtalya’da da yorumcu kadrosunun dikkat çektiğini vurguladı.

İngiltere’de Birçok Önemli İsim Euro 2020’yi Yorumlayacak


Geçtiğimiz günlerde Euro 2020 için yorumcu kadrosunu güçlendiren yayıncı kuruluşlardan BBC, şık bir tanıtımla bu kadroyu paylaştı. Yayın programını da paylaşan BBC ile birlikte İngiltere’deki bir diğer yayıncı ITV de Euro 2020 yorumcu kadrosunu futbolseverlere tanıttı.

Mustafa Taha’nın konuyla ilgili yaptığı paylaşım ise şu şekildeydi:

EURO 2020'nin İngiltere'deki yayıncıları BBC ve ITV'de turnuvada görev yapacak isimler. Mizanpaj da bilgiler de çok güzel. İş sadece bilgiyi vermek değil o bilgiyi okura nasıl sunacağında da saklı. Times ve Guardian'ın EURO 2020 eklerinde mizanpaj adına güzel işler var...







Sky Sport İtalia Euro 2020 Yorumcularını Eğlenceli Bir Video ile Tanıttı


İtalya’da Euro 2020 mücadelelerini ekranlara getirecek Sky Sport da yorumcu kadrosunu güçlendiren kanallardan biriydi. Del Piero, Capello, Costacurta ve Di Canio ile yorumculuk için anlaşan Sky Sport, Euro 2020 öncesinde eğlenceli bir tanıtım videosu serisi hazırladı. Türkiye’de bu bilgiyi sporseverlerle paylaşan Mustafa Taha ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Sky Sport İtalya'nın EURO 2020 yorumcuları Alessandro Del Piero, Alessandro Costacurta, Paolo Di Canio ve Fabio Capello. Bu muazzam dörtlünün olduğu çok eğlenceli bir tanıtım serisi de çekmiş Sky Sport....






TRT’nin Yorumcu Kadrosu Net Değil


Türkiye’de Euro 2020 yayıncısı TRT’nin ise henüz özel bir anlaşmaya imza atmadığı biliniyor. Geçtiğimiz yıl Süper Lig yorumlarıyla bu ekranlarda olan Tümer Metin, Ali Gültiken, Ayhan Akman, Tarık Üstün, Ogün Temizkanoğlu, Alp Pehlivan gibi isimlerin karşılaşmaları yorumlaması bekleniyor. Öte yandan son hazırlık maçlarında yorumlarıyla TRT ekranlarında yer alan Nihat Kahveci’nin de turnuva boyunca yorumlarıyla TRT kadrosunda olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Mustafa Taha