Barcelona-Anadolu Efes Euroleague Finali beIN Sports Haber’de

30.05.2021 - 14:17

Barcelona-Anadolu Efes Euroleague Finali beIN Sports Haber’de


Barcelona ile Anadolu Efes arasındaki Euroleague final maçı beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. 21.30’daki Barcelona-Anadolu Efes mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

beIN Sports, Barcelona ile Anadolu Efes arasındaki final karşılaşmasının şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu. beIN Sports, ilk olarak beIN Sports HD 3’ten yayınlanacağı belirtilen mücadeleyi beIN Sports Haber’e alarak daha fazla kişinin takip etmesini sağlayacak. 

İlk Açıklama Bakan Kasapoğlu’ndan Geldi


Geçtiğimiz aylarda şifreli yayınlanacağı belirtilen mücadelelerin şifresiz olarak ekranlara gelmesinde rol oynayan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Barcelona-Anadolu Efes mücadelesi için de devreye girdi. Basketbolseverlerin yoğun talebi sonrası yayıncı kuruluş ile görüştüklerini belirten Kasapoğlu, şu şekilde devam etti:

Basketbolseverlerin yoğun talebi sonrası yayıncı kuruluş ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Euroleague şampiyonluğu için parkeye çıkacak temsilcimiz Anadolu Efes’in final maçı beIN Sports Haber’de şifresiz olarak yayınlanacaktır. Başarılar Anadolu Efes





Türk Basketbolunun Yanındayız


beIN Sports da karşılaşmanın şifresiz olarak yayınlanacağını Twitter hesabından duyurdu. Yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Anadolu Efes’in final heyecanını tüm Türkiye’nin birlikte yaşaması için Anadolu Efes-Barcelona maçı beIN SPORTS HD 3’ün yanı sıra beIN SPORTS HABER’den şifresiz canlı yayınlanacak. Türkiye'de sporun en büyük destekçisi Digiturk olarak her zaman Türkiye basketbolunun yanındayız.




Şampiyon Belli Oluyor


Cuma günü oynanan yarı final karşılaşmalarının ardından CSKA Moskova’yı mağlup eden Anadolu Efes ile son saniyede Higgins ile gülen Barcelona adlarını finale yazdırdılar. Bugün 21.30’da başlayacak Barcelona-Anadolu Efes finalini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından izleyebileceksiniz. Bu dev maç öncesinde Euroleague resmi hesabı da geri sayıma şu video ile başladı.