2021 Roland Garros Eurosport’ta

22.05.2021 - 08:51

2021 Roland Garros Eurosport’ta

Sezonun ikinci Grand Slam turnuvası Roland Garros, Eurosport ekranlarında tenisseverlerle buluşacak. Bu sezon 24 Mayıs’ta başlayacak eleme karşılaşmalarını da ekranlara getirecek olan Eurosport, 13 Haziran’a kadar her gün canlı yayınlara imza atacak.

Türkiye’de Grand Slam tenis turnuvalarının yayıncısı Eurosport, 2021 Roland Garros’u ekranlara getireceğini açıkladı. 31 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasındaki ana tablo maçlarını ve 24 Mayıs’ta başlayacak eleme karşılaşmalarını, Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Roland Garros Eleme Maçları Eurosport 2’de


Her yıl Roland Garros ana tablo maçlarını ekranlara getiren Eurosport, bu yıl eleme mücadelelerini de tenisseverlerle buluşturacak. 24 Mayıs Pazartesi günü başlayacak eleme karşılaşmalarını, her gün Eurosport 2 ekranlarından takip edebileceksiniz.

Eurosport spikeri Emre Yazıcıol tarafından yapılan paylaşıma göre her gün Türkiye saati ile 11.30’dan itibaren eleme karşılaşmaları Eurosport 2’den naklen yayınlanacak.

RolandGarros elemeleri, pazartesiden itibaren Eurosport 2’de naklen yayınlanacak. Her gün tsi 11.30.







Kadınlarda Favori Swiatek


Kadınlarda Simona Halep’in turnuvadan çekilmesinin ardından birçok kişinin favorisi Iga Swiatek oldu. İtalya’da Pliskova’yı finalde çok rahat geçerek şampiyon olan Swiatek, geçtiğimiz sezon kazandığı Roland Garros’u bir kez daha kazanmak için korta çıkacak.

Swiatek ile birlikte Barty, Muguruza ve Sabalenka’nın da turnuvada neler yapacağı merak konusu. Başarılı raketlerin tüm karşılaşmalarını, Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Nadal Seriyi Devam Ettirme Peşinde


Madrid’de Zverev’e kaybederek dikkatleri üzerine çeken Rafael Nadal, İtalya’da Djokovic’i mağlup ederek şampiyon oldu ve hâlen Roland Garros’un 1 numaralı favorisi olduğunu kanıtladı. 2017 yılından bu yana Roland Garros’ta farklı bir rakete fırsat vermeyen Nadal, Fransa’da şampiyonluk serisini 5’e yükseltmek istiyor.

Turnuvanın favorisi Nadal ile birlikte Roma’da sonuna kadar mücadele eden ve Nadal’ı zorlayabileceğini kanıtlayan Djokovic, son dönemde toprakta daha iyi gözüken Tsitsipas, İsviçre’de ilk maçında elenen Federer ve Nadal’dan sonra toprakta en etkin raket olması beklenen Thiem de Roland Garros’ta boy gösterecek. Bu isimlerin tüm karşılaşmalarını, turnuva boyunca Eurosport ekranlarından naklen izleyebileceksiniz.