Bundesliga 34’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

21.05.2021 - 15:09

Bundesliga 34’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga son haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Cumartesi günü 16.30’daki Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen karşılaşmasını, A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Birkaç hafta dışında Bundesliga heyecanını şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan A Spor, son hafta programını açıkladı. Cumartesi günü 16.30’daki Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen mücadelesini, şifresiz olarak A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Dortmund Önümüzdeki Sezon Şampiyonlar Ligi’nde


Sezon boyunca istikrar yakalayamayan Dortmund, Frankfurt’un da ikramıyla birlikte kendini ilk 4’e atmayı başardı. Önümüzdeki sezon yine Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Dortmund, son 5 maçta 5 galibiyet alarak fark yarattı.

Geçtiğimiz hafta Mainz karşısında özellikle ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyan Dortmund, 3-1’lik galibiyet aldı. Alınan bu galibiyetle puanını 61’e yükselten Borussia Dortmund, böylece ilk 4 sırayı garantiledi.

Leverkusen Sezon Sonunu Getiremedi


Lige harika bir başlangıç yapan Leverkusen, sezonun ortasından itibaren düşüşe geçti. Şampiyonluk ihtimali konuşulan Bayer Leverkusen, bu sezonu 6’ncı sırada tamamladı. Leverkusen’in geçtiğimiz hafta rakibi ise Union Berlin’di.

Maçın büyük bir bölümünde topa hakim olsa da pozisyon üretmekte zorlanan Leverkusen, buna rağmen ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü rakibine kaptıran Leverkusen, eski oyuncusu Pohjanpalo’nun golüne engel olamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Leverkusen, bu sonuçla puanını 52’ye yükseltti ve ligi 6’ncı sırada bitirmeyi garantiledi.

Son 5 Maçta Gol Ortalaması 5


İki ekip arasında oynanan mücadeleler, son dönemde bol gole ve pozisyona sahne oluyor. Ligin ilk yarısında Leverkusen’in 2-1 üstünlüğüyle biten mücadele, iki ekibin birbirleriyle oynadığı son 5 maçta en az gol çıkan maç olmuştu. Bayer Leverkusen ile Borussia Dortmund arasındaki son 5 maçta çıkan 25 gol, bu maç özelinde de beklentiyi bir hayli arttırıyor.

Geçtiğimiz hafta kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileyen Borussia Dortmund ile ligi 6’ncı sırada bitirmesi kesinleşen Bayer Leverkusen arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.