21-22-23 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

20.05.2021 - 20:12

21-22-23 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Basketbolda play off heyecanının yaşanacağı ve birçok futbol liginin son haftasının oynanacağı 21-23 Mayıs tarihleri arasında öne çıkan maçları sizler için inceledik. 

Cuma Tavsiyeleri


Cuma gününe NBA karşılaşmasıyla başlıyoruz. Ardından BSL ile devam ediyor ve kapanışı Ligue 1’e yükselme maçıyla yapıyoruz.

03.00 Washington Wizards-Indiana Pacers: Play in mücadelesinin ilkinde özellikle üçüncü çeyrekte hücum edemeyen Washington, Charlotte’ı beklenenden çok daha rahat geçen Indiana’yı konuk ediyor. Kazanan, play-off’ta Philadelphia’nın rakibi olacak. Son derece keyifli geçmesi beklenen Wizards-Pacers mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.30 Anadolu Efes-Beşiktaş: Beklenenden daha tek taraflı geçen ilk maçın ardından taraflar, serinin ikinci maçında karşı karşıya geliyor. Durumu 2-0’a getirmek isteyen Anadolu Efes ile eşitliği yakalamayı planlayan Beşiktaş arasındaki bu mücadeleyi, Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Toulouse-Grenoble: Paris FC’yi 2-0 ile geçip play off yarı finaline yükselen Grenoble, Damien Comolli’nin sahibi olduğu Toulouse ile karşılaşıyor. Kazanan ekip, Ligue 1’i 18’inci sırada bitiren ekiple son bir maç oynayacak ve böylece önümüzdeki sezon Ligue 1’de mücadele edecek takımlar belli olacak. Bu karşılaşmayı, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü birçok organizasyonu pas geçmek zorunda kaldık. NBA Play-In, TFF 1. Lig Play Off, İngiltere Championship Play Off, Fenerbahçe Beko-Pınar Karşıyaka dışarıda bıraktığımız müsabakalar. Günün öne çıkan mücadeleleri ise şu şekilde:

16.30 Bundesliga Son Hafta: Bundesliga’da son hafta karşılaşmaları S Sport 2 ve S Sport Plus’ta olacak. Üst tarafta durum netleşse de alt bölümde tam bir kaos var. Bielefeld, Bremen ve Köln’den sadece 1’i kurtulacak. Stuttgart-Bielefeld, Köln-Schalke ve Werder Bremen-Gladbach mücadelelerini, dönüşümlü olarak S Sport 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

19.00 La Liga Son Hafta: La Liga’da da son hafta maçlarıyla hem küme düşenler hem de şampiyon belli olacak. Valladolid-Atletico Madrid, Real Madrid-Villarreal, Elche-Athletic Bilbao, Huesca-Valencia günün kritik karşılaşmaları. Spor Smart ekranlarından bu mücadeleleri izleyebilirsiniz. Zirveyi ilgilendiren mücadeleleri ise S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

23.30 LA Clippers-Dallas Mavericks: Geçtiğimiz sezonun rövanşı niteliğindeki Clippers-Mavericks eşleşmesi çok şeye gebe. Serinin ilk maçı da oldukça eğlenceli geçecektir. Bu keyifli müsabakayı, S Sport Plus ve S Sport ekranlarından takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar günü gündüz seansına basketbol ile başlıyoruz. Günün devamını ise Ligue 1 ve Serie A ile yapıyoruz.

17.00 Beşiktaş-Anadolu Efes: Serinin ikinci maçında çıkacak sonuca göre çok farklı bir maç izleyebiliriz. Bununla birlikte iki ekibin de tempolu oyun oynaması sonuçlardan bağımsız olarak izleyenleri fazlasıyla memnun ediyor. Serinin üçüncü maçını, Tivibu Spor 2 ve TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Atalanta-Milan: Geçtiğimiz hafta berabere kalarak ilk 4’ü riske atan Milan, hafta içi kupada Juventus’a kaybeden Atalanta ile karşılaşıyor. Milan, kazanamadığı senaryoda muhtemelen kendini ilk 4 dışında bulacak. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports 3 ekranlarından takip edebilirsiniz.

22.00 Angers-Lille: Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın forma giydiği Lille, Angers deplasmanında galip gelmesi durumunda şampiyon olacak. Kritik randevunun adresi ise beIN Sports 2. 

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ekranlarından Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko-Pınar Karşıyaka serisinin ikinci maçını Cumartesi günü 15.00’ten itibaren ve Beşiktaş-Anadolu Efes serisinin ise üçüncü maçını Pazar 17.00’den itibaren şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

TRT Spor Yıldız ekranlarında EHF Avrupa Ligi final karşılaşması, Pazar günü şifresiz olarak yayınlanacak.

A Spor ekranlarında ise Cumartesi günü 16.30’daki bir Bundesliga karşılaşması şifresiz olarak yayınlanacak. Hangi karşılaşmanın şifresiz yayınlanacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Tivibu Spor, Pazar günü 19.30’daki Club Brugge-Genk karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacak. Bununla birlikte Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası karşılaşmalarından bazıları bu ekranlarda şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Estonya Meistriliiga: SoccernetEE Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.