Yağız Sabuncuoğlu TRT Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

20.05.2021 - 19:27

Yağız Sabuncuoğlu TRT Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

TRT Spor’da yaklaşık 1.5 yıldır Fenerbahçe muhabiri olarak görev yapan Yağız Sabuncuoğlu, TRT Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Kariyerinde yeni bir adım atacağını dile getiren Sabuncuoğlu, TRT ailesine teşekkürlerini iletti. Sabuncuoğlu’nun yeni adresi ise Vole oldu.

Geçtiğimiz yıl Haber Global’den TRT Spor’a transfer olan Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, TRT Spor’dan ayrıldığını açıkladı. 2020 yılının başından itibaren TRT Spor ekranlarında yer alan Yağız Sabuncuoğlu, kariyerinde yeni bir adım atacağı için TRT Spor’a veda ettiğini dile getirdi. Sabuncuoğlu’nun bu ayrılık sonrasında yeni adresi ise Vole oldu.

TRT Ailesine Bana Destek ve Güveni İçin Teşekkür Ederim


TRT Spor ekranlarından ayrıldığını Twitter hesabından yaptığı açıklamayla takipçileriyle paylaşan Yağız Sabuncuoğlu, kariyeri için yeni bir adım atacağını ve bu yüzden TRT Spor’dan ayrıldığını belirtti. Sabuncuoğlu, TRT ailesine de teşekkürlerini iletti.

Kariyerimde atacağım yeni adım sebebiyle TRT Spor‘dan bugün itibarıyla ayrılıyorum. TRT gibi bu ülkenin en büyük ekranında bana yer veren Başkanım Mehmet Buğra Şahin, Koordinatörüm Özgür Buzbaş, müdürüm Fırat Günayer ve TRT ailesine bana olan destek ve güveni için teşekkür ederim.






Artık Sadece Vole’deyim

TRT Spor ekranlarından ayrıldığını açıklayan Yağız Sabuncuoğlu’nun yeni adresi ise Vole oldu. Önümüzdeki sezon için Uğur Karakullukçu, Ali Ece, Serdar Ali Çelikler, Mustafa Demirtaş, Ilgaz Çınar gibi isimlerle anlaşan Vole, böylece transferlerine bir yenisini ekledi. Yağız Sabuncuoğlu’nun Vole’ye transferini duyurduğu paylaşımı ise şu şekildeydi:

Artık sadece Vole‘deyim. Takip edebilirsiniz.








Vole de Twitter hesabından Yağız Sabuncuoğlu’nun artık sadece Vole’de olacağını duyurdu. Vole tarafından yapılan paylaşım şu şekildeydi:

VOLE’ye hoş geldin Yağız Sabuncuoğlu. Gelecek sezon o da sadece VOLE’de





Yağız Sabuncuoğlu Kimdir?


Yağız Sabuncuoğlu, 1991 yılında Eskişehir’de doğdu. Kariyerine NTV Spor’da stajyer olarak başlayan Sabuncuoğlu, NTV Spor’da stajını tamamladıktan sonra DAZN’da (Perform Media) 3 sene çalıştı. Perform Media’daki çalışmalarının ardından Habertürk’e geçti. Habertürk ile eşzamanlı S Sport’ta maç spikerliği yaptı. 2018’de Haber Global’e geçti ve 2 sene boyunca Fenerbahçe muhabiri olarak görev yaptı. 2019’da International Sports Summit’de ‘Yılın En İyi TV Muhabiri’ seçildi. 2020 Şubat’tan bu yana TRT Spor’da Fenerbahçe muhabirliği görevini üstlenen Yağız Sabuncuoğlu, bu görevinden geçtiğimiz saatlerde ayrıldı. Sabuncuoğlu, bundan böyle Vole Youtube kanalında futbolseverlerin karşısına çıkacak.