Tivibu Spor 19-25 Nisan Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

21.04.2021 - 17:15

Tivibu Spor 19-25 Nisan Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Türkiye’nin başarılı kanalı Tivibu Spor, 19-25 Nisan tarihleri arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Bu tarihler arasında tam 3 müsabaka şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.

Her hafta birbirinden önemli mücadeleleri şifresiz olarak ekranlara getiren Tivibu Spor, haftanın şifresiz karşılaşmalarını açıkladı. 22 Nisan Perşembe günü 19.45’teki Ajax - Utrecht mücadelesiyle şifresiz yayın maratonuna başlayacak olan Tivibu Spor, Cuma ve Pazar günü 16.00’da Galatasaray-Nesibe Aydın Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde ilk iki karşılaşmayı basketbolseverlerle buluşturacak.

Büyük Bir Mucize Olmazsa Ajax Şampiyon

Geçtiğimiz sezon Covid-19 sebebiyle tamamlanamayan Hollanda Eredevise’de bu sezonun son bölümüne girildi. Ligde 11 puan farkla lider olan Ajax, kalan 6 maçından 5 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Erteleme maçında Utrecht ile karşılaşacak olan Ajax’ta bu maç öncesinde herhangi bir eksik bulunmuyor. Rakip Utrecht ise kalan haftalarda kendini ilk 8’e atarak, UEFA Konferans Ligi için play off oynamak istiyor. 

Hollanda’da keyifli geçmeye aday Ajax-Utrecht karşılaşmasını, Perşembe günü 19.45’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Seri 15 Gün Rötarlı Başlıyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal şartlar altında bu dönemde sezonun tamamlanması gerekiyordu. Ancak Galatasaray’da çıkan Covid-19 vakaları yarı final serisinin oynanamamasına sebep oldu. Nisan ayı başında oynanacak olan Galatasaray-Nesibe Aydın serisi, ilk önce 20 Nisan’a atıldı ve birkaç gün önce de serinin başlama tarihi 23 Nisan olarak değiştirildi.

Seride tüm karşılaşmaları naklen yayınlayacak olan Tivibu Spor, Cuma günü 16.00’da serinin ilk karşılaşmasını basketbolseverlerle buluşturacak. Covid-19 sonrası Galatasaray’ın nasıl döneceği, bu boşlukta Nesibe Aydın’ın seriye nasıl hazırlandığı ve daha birçok soru bu karşılaşmada yanıt bulacak. Serinin ikinci karşılaşması ise Pazar günü 16.00’da oynanacak ve bu mücadele de Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde finalde Fenerbahçe Öznur Kablo’nun rakibini belirleyecek Galatasaray-Nesibe Aydın serisini, Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.