La Liga 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

04.03.2021 - 22:31

La Liga 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da heyecan 26’ncı hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, 26’ncı haftada Elche-Sevilla karşılaşmasını şifresiz yayınlayacağını açıkladı. Bu mücadeleyi, 6 Mart Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

İlk 4 sıranın yavaş yavaş şekillenmeye başladığı La Liga’da 26’ncı haftanın programı açıklandı. Türkiye’deki La Liga yayıncısı olan D-Smart da, bu hafta şifresiz olarak ekranlara getireceği mücadeleyi futbolseverlerle paylaştı. Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Elche-Sevilla karşılaşmasını, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Elche Kasım Ayından Bu Yana Ligde Sadece 1 Galibiyet Alabildi

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Elche, Kasım ayından bu yana La Liga’da sadece 1 kez galip gelebildi. 1 maçı eksik 21 puanı bulunan Elche, geçtiğimiz hafta Granada’nın konuğuydu.

Ligin iddialı ekiplerinden Granada karşısında beklenenden daha iyi bir mücadele ortaya koyan Elche, buna rağmen mücadeleyi 2-1 kaybetti. Son haftalarda belli ölçülerde rakiplerine direnç gösterebilen Elche, Sevilla karşısında sürpriz yapma peşinde.

Sevilla’ya Gerginlik Yaramadı

Geçtiğimiz hafta Barcelona’yı konuk eden ve birçok kişinin maç öncesinde favori gösterdiği Sevilla, beklentileri karşılayamadı. Maçın başından sonuna gergin gözüken Sevilla, Dembele ve Messi’nin gollerine engel olamayınca mücadeleyi 2-1 kaybetti. 

24 maç sonunda 48 puanda kalan Sevilla için bundan sonraki ana hedef ilk 4 sırada yer alarak Şampiyonlar Ligi’ne katılım vizesi almak. 

Elche Sevilla Karşısındaki İlk Galibiyetini Arıyor

Daha önce 8 kez karşı karşıya gelen Elche ile Sevilla’nın bu mücadelelerinde Sevilla’nın üstünlüğü dikkat çekiyor. 8 maçın 5’ini kazanan Sevilla, kalan 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Bu sezon ilk kez karşı karşıya gelecek olan iki ekip, 17 Mart’ta erteleme maçında bir kez daha karşılaşacak.

Alt sıralardan kurtulmak için kazanmak zorunda olan Elche ile Barcelona yenilgisini unutturmak isteyen Sevilla arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.