2020-21 Euroleague 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

01.03.2021 - 14:31

2020-21 Euroleague 27’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de 27’nci haftanın programı açıklandı. 2 Mart Salı günü 20.30’daki Anadolu Efes-Valencia mücadelesi, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Euroleague’de heyecan çift maç haftasıyla devam ediyor. Salı ve Çarşamba günü 27’nci hafta, Perşembe ve Cuma günü de 28’inci hafta maçları oynanacak. Euroleague’in Türkiye’deki yayıncısı beIN Sports da haftanın programını açıkladı. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports, 27’nci haftada Anadolu Efes-Valencia karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacak. Bu mücadeleyi, Salı günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Derbide Galip Gelen Anadolu Efes Oldu

Geçtiğimiz hafta 10 maçtır kazanan Fenerbahçe Beko ile karşılaşan Anadolu Efes, mücadeleyi farklı kazanmayı başardı. Böylece galibiyet serisini 4 maça çıkaran Anadolu Efes, Valencia önünde de galip gelmeyi planlıyor.

26’ncı haftada Fenerbahçe Beko karşısında 101 sayı atmayı başaran Anadolu Efes’te maç sonu Ergin Ataman farkın suni olduğunu dile getirdi. Valencia mücadelesinin ardından Perşembe günü 28’inci hafta maçına çıkacak olan Anadolu Efes’in rakibi CSKA Moskova olacak.

Valencia 3 Maçtır Kazanıyor

14 galibiyetle 9’uncu sırada yer alan Valencia, geçtiğimiz hafta ligdeki galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Zenit deplasmanından farklı bir galibiyetle dönen Valencia, öncesinde ise CSKA Moskova ve Real Madrid gibi bu kupanın favorilerini mağlup etmeyi başardı.

3 maçlık serinin son maçında Zenit ile karşılaşan Valencia, özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla fark yarattı. 29 sayı farkla kazanan Valencia’nın Anadolu Efes önünde de en büyük silahı Bojan Dubljevic olacak.

Valencia’nın İstanbul’da Galibiyeti Yok

Anadolu Efes ile Valencia daha önce 3 kez İstanbul’da karşılaştı ve bu mücadelelerin tamamını Anadolu Efes kazanmayı başardı. Ligin ilk yarısında Valencia’da oynanan mücadeleyi ise ev sahibi ekip 76-74 kazanmasını bilmişti.

4 haftadır aldığı galibiyetlerle 8’inci sıraya yerleşen Anadolu Efes ile son 3 maçını kazanarak play off için tekrar umutlanan Valencia arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Salı günü 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.