ING Basketbol Süper Ligi 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

01.03.2021 - 11:17

ING Basketbol Süper Ligi 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde 23’üncü haftanın programı açıklandı. 6 Mart Cumartesi 17.30’daki Pınar Karşıyaka-Büyükçekmece ve Pazar 15.15’teki Afyon Belediye-Anadolu Efes karşılaşmaları, şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki mücadeleyi basketbolseverlerle buluşturan TRT Spor 2, haftanın programını açıkladı. Her hafta zirveyi yakından ilgilendiren maçları ekranlara getiren TRT Spor 2, bu hafta da geleneği bozmadı. İlk olarak Cumartesi günü 17.30’da Pınar Karşıyaka-Büyükçekmece mücadelesini yayınlayacak olan TRT Spor 2, Pazar günü de 15.15’te Afyon Belediye-Anadolu Efes karşılaşmasını basketbolseverlerle buluşturacak.

Pınar Karşıyaka 2’nci Sırayı Korumak İstiyor

Lig ikincisi olan Pınar Karşıyaka, play off öncesinde sıralamadaki yerini korumayı planlıyor. Ligde iki haftadır kazanan Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz hafta yine TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanan mücadelede Bahçeşehir Koleji’ni geçmeyi başardı.

Büyükçekmece ise geçtiğimiz hafta mağlubiyet serisini sona erdirdi. Play off hesapları yaparken bir anda yarışta geride kalan Büyükçekmece, Afyon Belediye’yi geçerek 7 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Şampiyonluk adaylarından Pınar Karşıyaka ile ligin 12’nci sırasında yer alan Büyükçekmece arasındaki bu karşılaşmayı, Cumartesi günü 17.30’dan itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Afyon Belediye 3 Maçtır Kaybediyor

Play off için iddialı bir konumda olan Afyon Belediye, son 3 haftada aldığı 3 mağlubiyetle yarışta geri düştü. 11 galibiyetle 9’uncu sırada yer alan Afyon Belediye, mağlubiyet serisini güçlü Anadolu Efes önünde sonlandırmayı planlıyor.

Ligin namağlup lideri Anadolu Efes ise geçtiğimiz hafta alt sıralardan kurtulmak isteyen Fethiye Belediyesi’ni konuk etti. Maçın başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan Anadolu Efes, rakibini 101-85 ile geçmeyi başardı. 22 maçta 22 galibiyet alan Anadolu Efes, seriyi Afyon Belediye önünde de devam ettirmek istiyor.

ING Basketbol 23’üncü haftasında play off yarışını yakından ilgilendiren Afyon Belediye-Anadolu Efes mücadelesini, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.