2020-21 Euroleague 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

25.01.2021 - 22:30

2020-21 Euroleague 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’in 22’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 26 Ocak Salı günü 19.00’da başlayacak olan Anadolu Efes-Kızılyıldız mücadelesini beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Euroleague’de heyecan bu hafta oynanacak 22’nci ve 23’üncü hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan beIN Sports, 22’nci haftanın şifresiz maçını açıkladı. Salı günü 19.00’dan itibaren Anadolu Efes-Kızılyıldız mücadelesini, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Zenit Deplasmanında İkinci Yarıdaki Oyun Galibiyete Yetmedi

Euroleague’de 3 hafta üst üste galip gelen Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta ligin flaş ekiplerinden Zenit’e konuk oldu. İlk yarıda varlık gösteremeyen temsilcimiz, ikinci yarıda farkı eritmeyi başardı ama bu performans Anadolu Efes’e galibiyeti getirmedi.

Üç sayı çizgisinin gerisinden sorun yaşayan Anadolu Efes, Zenit karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında 21 maç sonunda 11 galibiyette kaldı. Ligde 8’inci sırada yer alan temsilcimiz, Kızılyıldız’ı geçerek haftayı play off hattında kapatmayı planlıyor.

Kızılyıldız Yakın Geçen Maçlar Oynuyor

Son dönemde kötü sonuçlar alan Kızılyıldız, geçtiğimiz hafta önce Real Madrid deplasmanında erteleme maçına, daha sonrasında da Barcelona ile 21’inci hafta mücadelesine çıktı. Real Madrid’i sürpriz bir şekilde deplasmanda geçmeyi başaran Kızılyıldız, Barcelona karşısında 72-60’lık mağlubiyet aldı.

Oynadığı son maçları oldukça yakın geçen ve sadece Valencia karşısında farklı mağlup olan Kızılyıldız, play off şansını zorlamak için İstanbul’dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Ligin İlk Yarısındaki Maç Anadolu Efes’in

Temsilcimiz Anadolu Efes ile Kızılyıldız arasında oynanan son dönemdeki maçlarda Anadolu Efes’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Son 5 maçın 4’ünü kazanan Anadolu Efes, ligin ilk yarısında da rakibini mağlup etmeyi başarmıştı. Geçmiş yıllarda İstanbul’da oynanan tüm maçları kazanan Anadolu Efes, bu seriyi geliştirmek istiyor.

Euroleague’de 22’nci haftanın kritik mücadelelerinden Anadolu Efes-Kızılyıldız mücadelesini, Salı günü 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.