La Liga 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

17.12.2020 - 17:52

La Liga 14’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

İspanya La Liga 14’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 19 Aralık Cumartesi günü 18.15’te oynanacak olan Barcelona-Valencia mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Haftada bir maçı şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, 14’üncü haftada yayınlayacağı mücadeleyi açıkladı. Son birkaç haftadır Cumartesi 18.15 seansındaki maçları şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan D-Smart, bu haftada da aynı saatteki maçı ekranlara getireceğini futbolseverlerle paylaştı. Cumartesi günü 18.15’teki Barcelona-Valencia mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Barcelona Zirveye Yaklaştı

Sezona Messi kriziyle başlayan ve bu krizin etkisiyle bir türlü istenen oyunu sahaya yansıtamayan Barcelona, son iki maçtır galip gelerek biraz olsun zirveye yaklaştı. Geçtiğimiz hafta Levante’yi zor da olsa 1-0 ile geçen Barcelona, hafta içi de erteleme maçında Real Sociedad’ı 2-1 ile mağlup etmeyi başardı. 

Cadiz ve Juventus mağlubiyetlerini üst üste aldığı iki galibiyetle unutturan Barcelona, 12 maç sonunda 20 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Artık puan kaybına tahammülü kalmayan Barcelona’da hedef galibiyet serisini üç maça çıkarmak.

Beraberlikler Takımı Valencia

Finansal olarak zor günler yaşayan ve ciddi manada küçülmeye giden Valencia, son haftalarda aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Son 6 maçta 4 beraberlik alan Valencia, bu maçlardan sadece 1’ini kaybetti. Geçtiğimiz hafta ise rakip güçlü Athletic Bilbao’ydu.

Mücadeleye etkili başlayan Valencia, ilk yarıdaki iyi oyununu 1-0’lık skorla taçlandırdı. İkinci yarının başında Bilbao’nun baskısına karşı koyamayan Valencia, skorun 1-1’e gelmesine engel olamadı. Son dakikalarda Bilbao bir kez daha öne geçse de Valencia Vallejo’nun kafa golüyle 1 puanı kurtarmayı başardı.

Son 5 Resmi Maçta Barcelona’nın 1 Galibiyeti Var

Barcelona ile Valencia arasındaki son 5 maçta Barcelona’nın sadece 1 kez galip geldiği dikkat çekiyor. Bu maçların 2’sinde Valencia sahadan galip ayrılırken, 2 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Son dönemde seyir zevki yüksek maçlar oynayan Barcelona ile Valencia’nın bu eğlenceli kapışmasını, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.