23-24-25 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

23.10.2020 - 14:24

23-24-25 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Futbolda birçok önemli maç ve derbinin oynanacağı 23, 24 ve 25 Ekim tarihlerinde öne çıkan ve bu tarihlerde şifresiz olarak yayınlanacak maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Dar bir listenin karşımıza çıktığı Cuma gününde bütün maçların başlama saati aynı. Birbirinin alternatifi olabilecek müsabakalar ise şu şekilde:

21.45 Sassuolo-Torino: İtalya Serie A’da Atalanta ile birlikte izlemesi en keyifli takım Sassuolo. Caputo, Berardi, Djuricic, Locatelli gibi silahlarla 1’inci dakikadan 90’ıncı dakikaya kadar hücumu düşünüyorlar. Durum böyle olunca da izlemesi keyifli maçlar oynuyorlar. Torino maçları da yine keyifli geçecektir. 21.45’te başlayacak olan bu mücadeleyi beIN Sports Max 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Barcelona-Real Madrid: Barcelona oyun olarak, Real Madrid ise hem oyun hem de sonuç olarak Euroleague’de sezona kötü bir giriş yaptı. Real Madrid’de Campazzo’nun NBA yapma ihtimali gelecek adına da birtakım soru işaretlerini beraberinde getiriyor. Fazla bilinmezin olduğu bu maçın izleyenlere keyif vereceğini tahmin ediyoruz. 22.00’den itibaren beIN Sports 3 ekranlarından bu maçı izleyebilirsiniz.

22.00 Aston Villa-Leeds United: Sezona harika bir giriş yapan Aston Villa ile oyun olarak her maç izleyenleri memnun etmeyi başaran Leeds United Premier Lig 6’ıncı haftasının açılış maçında karşı karşıya geliyorlar. İki ekibin de geçen 5 haftada oynadığı oyun, bu maç için futbolseverleri fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu keyifli mücadeleyi, S Sport, S Sport Plus ve İdman TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Vakıfbank-Fenerbahçe Opet, Dortmund-Schalke maçlarını dışarıda bıraktığımız Cumartesi gününden öne çıkan maçlar şu şekilde:

17.00 Barcelona-Real Madrid: Cuma günü Euroleague’de karşı karşıya gelen iki dev kulüp, Cumartesi günü La Liga’da kozlarını paylaşacak. Sezona kötü oynayarak giriş yapan iki ekip de bu mücadeleyi bir çıkış maçı olarak görüyor. Her sonuca gebe olan El Classico’yu 17.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

Sadece 13,99 TL'ye 1 Aylık Üyelik Satın Almak ve Maçı Kesintisiz İzleyebilmek İçin Tıklayın

19.30 Manchester United-Chelsea: Hafta içi PSG galibiyetiyle moral bulan Manchester United, yüksek beklentili bir kadro kurmasına rağmen sezona iyi başlangıç yapamayan Chelsea’yi konuk ediyor. Kaybeden teknik direktörün önümüzdeki süreçte sıkıntı yaşaması muhtemel. Öte yandan son dönemde oynadıkları tüm maçların oldukça tempolu olduğu biliniyor. Yine keyifli geçmesini beklediğimiz Manchester United-Chelsea maçını 19.30’dan itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV’den izleyebilirsiniz.

21.00 Khabib Nurmagomedov-Justin Gaethje: Günün kuşkusuz en keyifli spor organizasyonu 21.00’de başlayacak. Daha doğrusu yayın 21.00’de başlayacak ama mücadelenin 00.00 sonrasında başlaması bekleniyor. Unvan maçında K.Nurmagomedov, J.Gathje karşısına çıkıyor. S Sport Plus üzerinden izleyebileceğiniz bu karşılaşma öncesinde yayınlanacak mücadelelerle maçın havasına girebilirsiniz. 

Sadece 13,99 TL'ye 1 Aylık Üyelik Satın Almak ve Maçı Kesintisiz İzleyebilmek İçin Tıklayın

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise daha sade bir liste karşımızda. Günün öne çıkan karşılaşmalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

16.10 F1 Portekiz GP: Bir haftalık aranın ardından F1 geri dönüyor. Günün keyifli organizasyonlarından biri olması beklenen Portekiz GP’sinde aynı zamanda bir rekor tarihe gömülebilir. Hamilton, yarışı kazanırsa Schumacher’e ait en çok yarış kazanma rekorunu kıracak. Tarihe tanıklık etmek isteyen motor sporları tutkunları, 17.10’dan itibaren bu yarışı S Sport Plus ve S Sport 2 üzerinden takip edebilirler.  

19.00 Fenerbahçe-Trabzonspor: Günün sonucu merakla beklenen mücadelelerinden biri Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak. Fenerbahçe’nin savunma problemleri, Trabzonspor’un da yumuşak kalan orta saha kurgusu mücadelenin tempolu geçmeye aday olabileceğinin sinyallerini veriyor. 19.00’dan itibaren beIN Sports 1 ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

22.15 Arsenal-Leicester City: İngiltere Premier Lig 6’ncı haftasında sonucu merakla beklenen mücadelelerden biri Arsenal ile Leicester City arasında oynanacak. Leicester City’nin kontratak silahlarının fazla olması ve Arsenal’in büyük maçlarda yaşadığı sorunlar maç özelinde beklentiyi arttıran faktörler. Çağlar Söyüncü’nün sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği Arsenal-Leicester City mücadelesinde Cengiz Ünder’in kadroda yer alması bekleniyor. Bu mücadeleyi, 22.15’ten itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Bu hafta yine birçok müsabaka hem TV’den hem de dijital platformlardan şifresiz olarak yayınlanacak. Haftanın şifresiz maçları şu şekilde sıralanıyor:

Cuma günü saat 19.00’da haftanın ilk şifresiz maçı ekranlara geliyor. Türkiye-Kosova Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası eleme mücadelesini Sports TV ekranlarından izleyebileceksiniz.

Tivibu Spor ise henüz hafta sonu Belçika Pro League ve ING Basketbol Süper Ligi maçlarından şifresiz olarak yayınlayacaklarını açıklamadı. Ayrıca ING Basketbol Süper Ligi’nde bazı maçların TRT Spor 2’de de yayınlanma ihtimali bulunuyor. Cumartesi ve Pazar günleri bunların açıklanacağı tahmin ediliyor.

D-Smart Youtube kanalında ise Cumartesi günü 19.30’da Osasuna-Athletic Bilbao mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak.

Cumartesi 16.30’da A Spor ekranlarında Bundesliga’dan RB Leipzig-Hertha Berlin mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek.

TFF 1. Lig maçları TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında olacak. TVF Efeler Ligi, TVF Sultanlar Ligi ve Erkekler ve Kadınlar Hentbol ligleri ise TRT Spor 2 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

Dijital platformlarda ise karşımıza yine geçtiğimiz haftalarla benzer bir liste çıkıyor. Yayınlanacak şifresiz müsabakalar şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Nikaragua Liga Primera: Liga Primera Youtube 

USL:  USL Championship Youtube

Belarus Vysshaya Ligi: Belarus Vysshaya Youtube 

Litvanya A Lyga:  Delfi Sportas Youtube 

Galler Cymru Premier Lig: Sgorio Youtube 

İsviçre Basketbol Ligi: FIBA Youtube

Strasbourg-Le Portel: FIBA Youtube

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.