La Liga 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

23.10.2020 - 10:13

La Liga 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 7’nci haftasının şifresiz mücadelesi Osasuna-Athletic Bilbao oldu. Osasuna ile Athletic Bilbao arasındaki bu müsabakayı, 24 Ekim Cumartesi günü 19.30’dan itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz. Mücadele, aynı zamanda Spor Smart 82’inci kanaldan da naklen yayınlanacak.

La Liga’da her hafta genellikle Cumartesi 17.00 seansındaki mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan D-Smart, bu hafta bir değişikliğe gitti ve Cumartesi 19.30’daki Osasuna-Athletic Bilbao mücadelesini şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Bu karşılaşmayı Cumartesi günü 19.30’dan itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Osasuna Eibar Deplasmanından 1 Puanla Döndü

Geçtiğimiz sezon beklentilerin üzerinde bir oyun ortaya koyan Osasuna, bu sezon gol beklentisi düşük müsabakalar oynuyor. 6’ncı haftada Eibar deplasmanına çıkan Osasuna, fazla pozisyon vermediği ama pozisyona girmekte zorlandığı mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Oynanan 5 maç sonunda sadece 5 gol atan ve bu maçlarda 4 gol yiyen Osasuna, Bilbao karşısında da savunma performansıyla sonuca ulaşmak istiyor. 

Bilbao Levante’yi İkinci Yarıda Gelen Gollerle Geçti

La Liga 6’ncı haftasında Athletic Bilbao, Levante’yi konuk etti. Mücadelede baskın taraf olan ev sahibi ekip, ikinci yarıda gelen gollerle rakibini 2-0 geçmeyi başardı. Sezon boyunca gol yollarında sorun yaşayan Bilbao, bu sezon ikinci kez bir maçta gol sevinci yaşadı.

5 maç sonunda 4 gol atan ve 5 gol yiyen Athletic Bilbao, rakibi Osasuna gibi savunma performansıyla ön plana çıkıyor. 

Son 5 Maçın 4’ünde Gülen Deplasman Ekipleri Oldu

Osasuna ile Athletic Bilbao arasındaki mücadelelerde deplasman ekiplerinin aldığı galibiyetler dikkat çekiyor. Son 5 lig maçında 4 kez deplasman ekibi kazanırken, kalan tek maç beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda Athletic Bilbao rakibini deplasmanda 2-1 yenerken, iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı.

Sezona gol yollarında sıkıntı yaşayarak giriş yapan Osasuna ve Athletic Bilbao, La Liga 7’nci haftasında kozlarını paylaşacak. Osasuna-Athletic Bilbao mücadelesini, Cumartesi günü 19.30’dan itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.