Dinamo Sassari-Galatasaray Doğa Sigorta Mücadelesi A Spor’da

20.10.2020 - 19:01

Dinamo Sassari-Galatasaray Doğa Sigorta Maçı A Spor’da

FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta, ilk maçında İtalyan temsilcisi Dinamo Sassari’ye konuk oluyor. 21 Ekim Çarşamba günü 21.30’da başlayacak olan mücadele, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye’yi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden dört takımdan biri olan Galatasaray Doğa Sigorta, ilk maçına Çarşamba günü çıkıyor. Covid-19 sebebiyle birçok müsabakanın iptal edilmek zorunda kaldığı ortamda Dinamo Sassari ile karşılaşacak olan Galatasaray Doğa Sigorta’nın bu karşılaşmasının A Spor ekranlarından yayınlanacağı açıklandı. Çarşamba günü 21.30’dan itibaren bu mücadeleyi, şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

Dinamo Sassari Yüksek Skorlara Çıkabiliyor

İtalyan temsilcisi Dinamo Sassari, tempolu basketbol oynama geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Sezonun ilk 4 haftasında 87 sayı ortalamayla oynayan Dinamo Sassari, bu 4 maçın 3’ünü kazandı. Kaybedilen Trieste maçı ise sezonun en kötü hücum performansını sergiledikleri maç oldu. 72 sayıda kaldıkları bu mücadeleyi kaybettikten sonra üst üste iki maçı kazanmasını bildiler.

Son dönemde hem Miro Bilan hem de Marco Spissu’nun iyi performans gösterdiği Dinamo Sassari, FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki serüvenine de galibiyetle başlamak istiyor.

Galatasaray Doğa Sigorta Lige 4’te 2 İle Başladı

Bütçesine oranla iyi bir kadro kurduğu düşünülen Galatasaray Doğa Sigorta, geçtiğimiz haftaya kadar sadece Anadolu Efes’e mağlup olmuş ve ligde 3’te 2 yapmıştı ancak oyun olarak özellikle Beşiktaş maçında sorun yaşadıkları görülmüştü. Geçtiğimiz hafta ligin en zayıf ekibi olarak görülen Fethiye Belediyesi’ne uzatmalarda mağlup olan Galatasaray Doğa Sigorta, böylece ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Uzatma dakikalarında ve normal sürenin son iki dakikasında sayı bulamayan Galatasaray Doğa Sigorta, Sassari deplasmanından galip dönerek, FIBA Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapma peşinde.

Son Randevu 2016’da

Dinamo Sassari ve Galatasaray 2015/16 sezonunda Eurocup’ta eşleşmişti. İtalya’daki maçı Sassari, İstanbul’da grubun kaderini belirleyecek maçı ise temsilcimiz Galatasaray kazanmıştı.

3’üncü resmi randevu FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesi olarak tarihe geçecek. Dinamo Sassari-Galatasaray Doğa Sigorta mücadelesi, Çarşamba günü 21.30’dan itibaren A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.