Serdar Ali Çelikler: “beIN Sports Fatih Terim’in PR’ını Yapıyor”

14.10.2020 - 20:43

Serdar Ali Çelikler: “beIN Sports Fatih Terim’in PR’ını Yapıyor”

Vole Youtube kanalında Irmak Kazuk ile birlikte Tatava programına imza atan Serdar Ali Çelikler, Fatih Terim’in beIN Sports’a verdiği röportaja değindi. Fatih Terim röportajını, “beIN Sports, Fatih Terim’in PR’ını yapıyor” şeklinde yorumlayan Çelikler, beIN Sports’un gidişatının iyi olmadığını dile getirdi.

Milli maç arasından doğan boşluğu geçtiğimiz yıllarda da röportajlarla dolduran beIN Sports’un bu haftaki konuğu Fatih Terim’di. İki bölüm şeklinde yayınlanacağı duyurulan Fatih Terim röportajının ilk bölümü geçtiğimiz günlerde beIN Sports HD 1 ekranlarında yayınlandı. Gazeteci ve yorumcu Serdar Ali Çelikler de Irmak Kazuk ile birlikte imza attıkları Vole Youtube kanalındaki Tatava programında bu röportaja değindi. beIN Sports’un Fatih Terim’in PR’ını yaptığını iddia eden Çelikler, beIN Sports yorumcu kadrosunun GS TV’den farksız olduğunu dile getirdi.

“Kötü PR Çalışması”

Fatih Terim’in röportajında tek önemli noktanın “kol bilerek kırılıyorsa hâlâ yen içinde mi kalmalı?” bölümü olduğunu belirten Serdar Ali Çelikler, burada Terim’in gerekli yerlere mesajı verdiğini belirtti. Röportajın kötü bir PR çalışması olduğunu savunan Çelikler, şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi, burada kötü PR çalışmasını ben size anlatayım. Fotoğrafta 4 tane yıldız var, beşinci yıldız da dolacakmış. İyi de bu yeni bir bilgi değil ki. Zaten 4’üncü yıldız takıldığı anda Fatih Terim bunu taktırdı. Sonra da her şampiyonlukta bir tane köşeyi doldurttu. Her sene haberi yapılıyor bu işin. Yeniden bir sürüm yapıldı. Böyle eski haberlerin yeniden sürümünün yapılması kötü PR çalışmasıdır.”

Milli maç arasının doldurulması için farklı isimlerle de röportaj yapılabileceğini sözlerine ekleyen Çelikler, beIN Sports’un diğer teknik direktörlerle yaptığı röportajların iki gün yayınlanıp yayınlanmayacağının takipçisi olacağını belirtti. 

Serdar Ali Çelikler’in beIN Sports’un Fatih Terim röportajını eleştirdiği videoya buradan erişim sağlayabilirsiniz.

Röportajın İkinci Bölümü Cuma Günü

İki bölüm hâlinde yayınlanacağı açıklanan ve Serdar Ali Çelikler’in tepkisini çeken Fatih Terim röportajının ikinci bölümü, Cuma günü ekranlara gelecek. Saat 19.00’da yayınlanacağı açıklanan Fatih Terim röportajı, beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.