La Liga 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

14.10.2020 - 18:56

La Liga 6’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak La Liga mücadelesi belli oldu. Cumartesi günü 17.00’den itibaren Celta Vigo-Atletico Madrid karşılaşmasını D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

La Liga’dan her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlarına taşıyan D-Smart, Youtube kanalından yayınlanacak maçı açıkladı. 6’ncı haftada Emre Mor ve Okay Yokuşlu’nun formasını giydiği Celta Vigo ile şampiyonluk adaylarından Atletico Madrid arasındaki bu karşılaşma, Cumartesi günü 17.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalında olacak.

Celta Vigo Geçen Seneki Görüntüsüne Döndü

Geçtiğimiz sezon bir türlü istikrar yakalayamayan ve küme düşmekten son haftada kurtulan Celta Vigo, 2020/21 sezonuna oldukça iyi bir giriş yaptı. Bununla birlikte milli maç arası öncesinde oynanan iki maçta yine hayal kırıklığı yarattılar. Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan Barcelona karşısında üretken olamayan Celta Vigo, milli maç arası öncesinde de Osasuna karşısında topa sahip olmasına rağmen pozisyona girmekte zorlandı.

Okay Yokuşlu ve Emre Mor’un formasını giydiği Celta Vigo, 5 maç sonunda sadece 5 puan topladı. Bu maçlarda sadece 3 gol atabilen ev sahibi ekip, Atletico Madrid karşısında kötü gidişi durdurmak istiyor.

Atletico Madrid Son İki Maçta Gol Atamadı

Sezona oldukça etkileyici bir oyunla giriş yapan Atletico Madrid, ardından oynadığı iki haftada üretkenlikten uzak oyununa geri döndü. Önce Huesca karşısında 0-0’lık beraberlik alan Atletico Madrid, milli maç arası öncesinde de Villarreal ile 0-0 berabere kaldı.

Oynanan 3 maç sonunda 5 puan toplayan Atletico Madrid, bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini almak için Celta Vigo karşısına çıkıyor.

Son Maçları Kısır Geçiyor

Atletico Madrid’in son dönemde oynadığı maçların büyük bir bölümü kısır geçiyor. Celta Vigo ile oynanan maçlarda da durum değişmiyor. İki ekibin birbirleriyle oynadıkları son 5 maçta sadece 9 gol atıldı. Bu maçların 2’sinde Atletico Madrid sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 maç berabere bitti. Celta Vigo, rakibini en son 2018 yılında 2-0’lık sonuçla mağlup etmeyi başardı.

Çıkışa geçmek isteyen iki ekipten hangisinin mutlu sona ulaşacağının yanıtı D-Smart Youtube kanalında verilecek. Cumartesi günü 17.00’den itibaren Celta Vigo-Atletico Madrid mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.