Pro League 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

13.10.2020 - 16:04

Pro League 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Belçika Pro League 9’uncu haftasında şifresiz olarak ekranlara gelecek maç belli oldu. 18 Ekim Pazar günü 14.30’dan itibaren Zulte Waregem-Antwerp mücadelesini şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta Belçika Pro League’den bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan Tivibu Spor, haftanın şifresiz mücadelesini açıkladı. 9’uncu haftada oynanacak olan Zulte Waregem-Antwep mücadelesi, Pazar günü 14.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Zulte Waregem Savunma Sorunlarını Çözemedi

Belçika Pro League’de iddialı olması beklenen ekiplerden Zulte Waregem, oynanan 8 hafta sonunda sadece 2 galibiyet alabildi. 5 maçta sahadan mağlup olarak ayrılan Waregem, bu sezon oynadığı lig maçlarında toplam 18 golü kalesinde gördü. Sadece bir maçta gol yemeyen ev sahibi ekip, milli maç arası öncesinde Leuven’e konuk oldu. Birçok fırsat yakalamasına rağmen mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Waregem, Antwerp karşısında kazanarak, kötü gidişatı durdurmak istiyor.

Antwerp Son 4 Maçta Mağlup Olmadı

Sezona iyi bir başlangıç yapan ekiplerden Antwerp, son dört maçın 3’ünü kazandı, kalan 1 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Son dönemin formda ekibi Antwerp, milli maç arası öncesindeki haftada Mechelen’i konuk etti.

Mücadeleye oldukça iyi başlayan ev sahibi ekip, ilk yarıda bulduğu 3 golle maçı koparmayı başardı. Kadrosunda Mbokani, Rafaelov gibi isimler bulunan Antwerp, bu deplasmanda da kazanarak seriyi devam ettirmek istiyor.

Aralarındaki Hiçbir Maç Berabere Bitmedi

Daha önce 9 kez karşı karşıya gelen Zulte Waregem ile Antwerp arasındaki hiçbir mücadele, beraberlikle sonuçlanmadı. Oynanan 9 karşılaşmanın 7’sini Antwerp kazanırken, 2’sinde sahadan galibiyetle ayrılan taraf Zulte Waregem olmuştu. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçta da ev sahibi ekipler sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Rakibini iç sahada 2-0 ile geçen Zulte Waregem, deplasmanda 2-1’lik skorla rakibine boyun eğmişti.

Sezona beklentilerin oldukça uzağında bir başlangıç yapan Zulte Waregem ile kadrosunda barındırdığı tecrübeli isimlerle geçen 8 haftalık periyodu iyi geçiren Antwerp arasındaki mücadele, Pazar günü 14.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.