25-26-27 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

24.09.2020 - 23:50

25-26-27 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Süper Lig’de derbi heyecanının yaşanacağı haftada yine birçok müsabaka ekranlara gelecek. 25-26-27 Eylül tarihlerinde öne çıkan müsabakaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Kaliteli geçmesi şüpheli olan ama sonucu merakla beklenen iki futbol maçını önereceğimiz güne, her zaman olduğu gibi NBA ile başlıyoruz.

04.00 Denver Nuggets-LA Lakers: Serinin ikinci maçında son saniye üçlüğüyle rakibine boyun eğen Nuggets, üçüncü maçta serinin bitmediğini herkese gösterdi. Serinin dördüncü maçı yine Nuggets için final niteliğinde olacak. Bu keyifli mücadeleyi S Sport ve S Sport Plus üzerinden naklen izleyebilirsiniz. 

20.00 Fatih Karagümrük-Medipol Başakşehir: Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Başakşehir, sezona iki mağlubiyetle başladı. Ligin yeni ekibi Fatih Karagümrük ise iki maçta topladığı 4 puanla dikkat çekti. Maç kaliteli olur mu bilinmez ama Başakşehir’in puan kaybetmesi geçtiğimiz sezonun şampiyonunun bir anda yarışta gerilerde kalmasına sebep olacak. Süper Lig üçüncü haftasının açılış mücadelesini 20.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ve beIN Connect üzerinden izleyebilirsiniz.

22.00 Lille-Nantes: Yine kaliteli geçip geçmemesi şüpheli olan bir maç. Bununla birlikte Lille’in 4 haftada hücumda organize olamaması ama buna rağmen hiçbir maçı kaybetmemesi inanılmaz bir olay. Bunu 5’inci maça taşıyıp taşımayacakları ise merak konusu. Burak Yılmaz, Zeki Çelik gibi isimlerin 11’de başlaması beklenen, Yusuf Yazıcı’nın da kadroda olacağı açıklanan Lille-Nantes mücadelesini beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününe yine NBA ile başlıyoruz. Daha sonrasında Premier Lig’den bir maçı alıyor ve BSL ile günü bitiriyoruz.

03.30 Boston Celtics-Miami Heat: NBA Doğu Finali, oldukça eğlenceli maçlara sahne oluyor. Geride kalan 4 maç gibi bu maçın da keyifli geçeceğini tahmin ediyoruz. Güne başlamak için ideal bir tercih olan Boston-Miami mücadelesini 03.30’dan itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

14.30 Brighton-Manchester United: Premier Lig’de keyifli geçmeye aday mücadelelerden biri Brighton ile Manchester United arasında oynanacak. İlk iki haftada iyi bir oyun ortaya koyan Brighton, son derece organize göründü. Trossard da bu sezon daha etkili olacağının sinyallerini verdi. Manchester United ise Palace karşısında ciddi sorunlar yaşadı. Özellikle savunmada fazlaca açık veren Manchester United, ilk haftanın bir kaza olduğunu bu deplasmanda kazanarak göstermek isteyecek. Bu keyifli mücadeleyi S Sport, İdman TV ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

17.30 Galatasaray Doğa Sigorta-Anadolu Efes: ING Basketbol Süper Ligi’nde haftanın maçı Galatasaray Doğa Sigorta ile Anadolu Efes arasında oynanıyor. Bütçesine göre oldukça iyi bir kadro kuran Galatasaray, hazırlık maçlarının son bölümünde iyi bir görüntü vermemişti. Anadolu Efes ise geçtiğimiz sezon başarılı olan kadro ile devam ediyor. Bu keyifli mücadeleyi 17.30’dan itibaren Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününe yine sabahın erken saatlerinde başlıyoruz ama bu kez adresimiz UFC. Daha sonrasında hem İtalya’da hem de Türkiye’deki büyük maçlarla devam ediyoruz.

05.00 Israel Adesanya-Paulo Costa: Uzun süredir beklenen mücadele geldi çattı. Adesanya-Costa mücadelesi, aynı zamanda UFC tarihinde namağlup dövüşçülerin kemer için karşılaşacağı ikinci müsabaka olacak. Adesanya’nın kemeri korumak, Costa’nınsa kemerin yeni sahibi olmak için çıkacağı bu adrenalini yüksek mücadeleyi, S Sport Plus üzerinden naklen izleyebilirsiniz.

19.00 Galatasaray-Fenerbahçe: Süper Lig’de haftanın mücadelesi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Başakşehir’i yenerek iyi bir görüntü ortaya koyan Galatasaray, sürpriz bir beraberlik alan Fenerbahçe’yi konuk ediyor. 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.45 Roma-Juventus: İlk hafta Diawara’nın yaşının yanlış girilmesi sonucunda 3-0 hükmen yenilgi alan Roma, Pirlo yönetiminde ilk maçında net bir galibiyet alan Juventus’u konuk ediyor. McKennie’nin iyi performansı, Ramsey’nin geldiğinden bu yana en iyi oyununu sergilemesi Juventus’u bu mücadelede de favori hâline getiriyor. Roma-Juventus karşılaşmasını 21.45’ten itibaren beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde birçok müsabaka şifresiz olarak ekranlara gelecek. Haftanın şifresiz maçları şu şekilde:

Bundesliga’dan her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan A Spor, bu hafta Augsburg-Borussia Dortmund mücadelesini yayınlayacak. Cumartesi günü 16.30’dan itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebileceksiniz. 

D-Smart Youtube kanalında ise İspanya La Liga’dan Valencia-Huesca mücadelesini şifresiz olarak yayınlayacak. Cumartesi günü 17.00’den itibaren bu mücadeleyi D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Haftanın şifresiz maç konusunda yıldızı ise Tivibu Spor. Cumartesi günü 15.15’te Frutti Extra Bursaspor-Beşiktaş ve Pazar 17.30’da Büyükçekmece-Petkim Spor karşılaşmaları şifresiz olarak yayınlanacak. Bunun yanında Pazar günü 14.30’da St. Liege-Zulte Waregem karşılaşmasını da şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

TRT Spor ekranlarında TFF 1. Lig mücadeleleri, TRT Spor 2 ekranlarında ise hem Efeler Ligi hem de Sultanlar Ligi voleybol karşılaşmaları şifresiz olarak yayınlanacak. 

Dijital platformlarda da birçok müsabaka naklen ve şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak. La Liga SmartBank’ta maçların tamamı, ligin Youtube kanalında olacak. Bunun yanında bu hafta da Nikaragua Liga Primera karşılaşmaları, Liga Primera Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak. USL maçları, USL Championship Youtube, Belarus Vysshaya Ligi maçları da ligin Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Bosna Hersek Mtel Premijer Liga maçları da ligin Youtube kanalında olacak. Ayrıca Litvanya A Lyga maçları bu haftadan itibaren Delfi Sportas Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak. 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarının boy göstereceği Erciyes Cup, Bellona Kayseri Basketbol Youtube kanalında olacak. League of Legends Dünya Şampiyonası maçları da Lolespor Youtube kanalında espor tutkunlarının huzuruna çıkacak. Bunların yanında hentbolda Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçları EHF TV adresinde şifresiz olarak yayınlanacak.  

İdman TV, CBC Sport, Bilyoner TV her hafta olduğu gibi şifresiz maç yayınlarına bu hafta da devam edecek.