Engin Kehale Premier Lig Yorumlarıyla S Sport’ta

12.09.2020 - 22:43

Engin Kehale Premier Lig Yorumlarıyla S Sport’ta

Premier Lig resmi yayıncısı S Sport, Engin Kehale’yi transfer ettiğini açıkladı. Son dönemde Spor Smart ekranlarında La Liga maçlarını yorumlayan Kehale, yeni sezonda S Sport ekranlarında olacak.

Premier Lig’de heyecan Fulham-Arsenal mücadelesiyle başladı. Yeni sezonda S Sport ekranlarında futbolseverlerle buluşacak olan Premier Lig’in yorumcu kadrosu, Uğur Meleke’nin beIN Sports’a geçmesiyle soru işaretleri barındırıyordu. S Sport, yeni transferini çok geçmeden açıkladı. Yeni sezonda Engin Kehale yorumlarıyla Premier Lig maçlarına katkı sağlayacak. Kehale’nin Premier Show programında da yer alması bekleniyor.

S Sport Twitter Hesabından Bilgilendirme Yapıldı

Yeni sezonda Premier Lig yorumcu kadrosunun nasıl şekilleneceği merak edilen S Sport, Twitter hesabından takipçileriyle gelişmeleri paylaştı. Engin Kehale’nin yeni sezonda Premier Lig yorumlarıyla S Sport’ta olacağı açıklandı.

“Futbol dünyasının sevilen isimlerinden Engin Kehale, yeni sezonda #PremierLeague yorumlarıyla S Sport'ta!”

S Sport’un Yeni Sezon Premier Lig Kadrosu Belli Oldu

Yaklaşık 3 yıldır Premier Lig resmi yayıncısı olan S Sport’un 2020/21 sezonu özelinde kadrosu böylece belli oldu. Yeni sezonda yorumcu koltuğunda İbrahim Altınsay, Engin Kehale ve Emre Özcan oturacak. Anlatım koltuğunda ise Aykut Aydın, Erman Yaşar, Orkun Çolakoğlu, Gökhan Abdik, Musa Kazım Üçüncü, Ozan Can Sülüm gibi isimlerin oturması bekleniyor.

Yeni sezonda S Sport Premier Lig kadrosuna katılan Engin Kehale’nin D-Smart’ta La Liga yorumlarına da devam etmesi bekleniyor.

Engin Kehale Kimdir?

Engin Kehale, İstanbul Erkek Lisesinden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde lisansını tamamladı ve EADA Üniversitesinde pazarlama yüksek lisans eğitimi aldı. İş hayatına 2006 yılında Pfizer Türkiye’de başlayan Kehale, bir süre kendi işini devam ettirdikten sonra 2009 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterlik Ofisi’nde Proje ve Süreçler Sorumlusu olarak görev aldı. 2010 yılında Euroasia Sports’ta Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevine başlayan Kehale, son olarak 2014 yılından itibaren Güzel Sanatlar Holding çatısı altında Ideas Sportainment şirketinde Pazarlama Direktörü olarak görev yapıyordu.

Kehale, 2010 yılından 2017 yılına kadar önce Lig TV, sonrasında beIN Sports’ta Türkiye ve Avrupa Ligleri yorumculuğu yapmaktaydı. Perform Group’ta İçerik ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Engin Kehale, yeni sezonda S Sport’ta Premier Lig, D-Smart’ta La Liga yorumlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.