Yılport Samsunspor-Trabzonspor Hazırlık Maçı A Spor’da

24.08.2020 - 10:53

Yılport Samsunspor-Trabzonspor Hazırlık Maçı A Spor’da

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Yılport Samsunspor ve Trabzonspor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. 29 Ağustos Cumartesi günü 18.00’de oynanacak bu mücadele, A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

2020/21 sezonu hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 1’inci Lig’in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor ile Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle sezona başlayacak olan, son Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor, hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Karadeniz’in en büyük maçlarından biri olarak görülen Yılport Samsunspor-Trabzonspor mücadelesini Cumartesi günü A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Yılport Samsunspor’da Hedef Süper Lig

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 2’nci Lig’de mücadele eden Yılport Samsunspor, sezonu şampiyon tamamlayarak Spor Toto 1’inci Lig’e yükselmeyi başardı. Yeni sezonda da iddialı olan Yılport Samsunspor, yaptığı transferlerle fazlasıyla dikkat çekti.

2000 doğumlu Guy Serge Cedric Yameogo transferiyle dikkat çeken Yılport Samsunspor, Vukan Savicevic ve Ange-Freddy Plumain transferleriyle de, iddialı bir kadro kurma yolunda önemli adımlar attı. İlerleyen günlerde Edwin Gyasi transferini de bitirmesi beklenen Yılport Samsunspor’un, Trabzonspor karşısına yeni transferlerden oluşan bir 11’le çıkacağı tahmin ediliyor.

Trabzonspor Eksiklerini Tamamladı

2019/20 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı kazanmıştı. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Trabzonspor’da kısa sürede birçok transfer oldu. Jose Sosa ve Filip Novak gibi isimlerin takımdan ayrılması sonrasında, bu isimler yerine Anders Trondsen ve Marlon transferleri yapıldı. Özellikle Obi Mikel’in takımdan ayrılmasından sonra yaşanan boşluğu da Flavio transferiyle kapatmak isteyen Trabzonspor, Stiven Plaza transferiyle de dikkat çekti.

Yeni sezonda şampiyonluk beklentisi içinde olan Trabzonspor’da yeni transferlerin bir bölümünün Yılport Samsunspor karşısında sahada olması bekleniyor. 

Son Resmi Maç 2012’de

Tarih boyunca gergin geçen maçlar oynayan Trabzonspor ve Yılport Samsunspor’un birbirleriyle oynadıkları son resmi müsabaka 2012 yılına ait. Samsunspor’un Süper Lig’de mücadele ettiği son sezonda Samsun’daki maç 1-1 biterken, Trabzon’daki maç 4-0 Trabzonspor’un üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

Hazırlık maçlarının büyük bir bölümünün aksine gergin geçeceği tahmin edilen Yılport Samsunspor-Trabzonspor mücadelesini, Cumartesi günü A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Mücadelenin başlama saati ise 18.00.