Burak Yılmaz'lı Lille'in Hazırlık Maçı Şifresiz Yayınlanacak

07.08.2020 - 11:05

Burak Yılmaz'lı Lille'in Hazırlık Maçı Şifresiz Yayınlanacak

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren AZ Alkmaar ve Lille, 8 Ağustos Cumartesi günü 16.30’da karşı karşıya gelecekler. Yurt dışındaki temsilcilerimizden Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz’ın forma giydiği Lille’in yeni sezon öncesindeki bu hazırlık mücadelesi, AZ Alkmaar Youtube kanalında şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

2020/21 sezonunun 22 Ağustos’ta başlayacağı Fransa Ligue 1’de birçok takım hazırlık maçlarına devam ediyor. Son 3 yılda 3 Türk oyuncu transferi yaparak Türk futbolseverlerin dikkatini çeken Lille de, yeni sezon öncesindeki beşinci hazırlık maçına çıkıyor. Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile karşılaşacak olan Lille’in bu hazırlık maçı, Youtube üzerinden naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. AZ Alkmaar-Lille mücadelesini buradan izleyebilirsiniz. 

Temsilcilerimizin Forma Giymesi Bekleniyor

Geri kalan dört hazırlık maçında sahadan 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle ayrılan Lille, en ciddi sınavına AZ Alkmaar karşısında çıkacak. Geçtiğimiz günlerde oynanan Mouscron hazırlık maçında ilk kez Lille forması giyen Burak Yılmaz’ın ve aynı maçta oyuna sonradan dahil olan Yusuf Yazıcı’nın, AZ Alkmaar karşısında yine forma şansı bulmaları bekleniyor. Adı Tottenham ile anılan Zeki Çelik’in ise kadroda yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.

Osimhen satışı sonrasında transferde neler yapacağı merak edilen Lille’in, şu ana kadar hazırlık maçlarındaki yıldızı Luis Araujo oldu. Özellikle Anderlecht karşısında alınan galibiyette 2 gollük bir katkı yapan Araujo, sezonun genelinde de Lille’in önemli silahlarından biri olacak.

Alkmaar Hazırlık Maçlarında Gol Bulamadı

Sezonun iptal edilmesi sonrasında nasıl bir geri dönüş yapacağı merak edilen Hollanda Eredevise temsilcileri, Temmuz ayının başından bu yana hazırlık maçları yapıyorlar. Geçtiğimiz sezonun iyi performans gösteren ekiplerinden AZ Alkmaar da, Şampiyonlar Ligi elemeleri öncesinde hazırlık maçlarını sürdürüyor. Genk, Zwolle ve Utrecht ile üç hazırlık maçı yapan Alkmaar, bu üç maçı da 1-0 kaybetti. Geçtiğimiz sezon zor gol yemesiyle dikkat çeken Alkmaar’ın şu zamana kadarki en ciddi sınavı, Lille mücadelesi olacak.

Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz’ın forma giydiği Lille ile AZ Alkmaar arasındaki hazırlık maçını Cumartesi günü 16.30’dan itibaren, AZ Alkmaar Youtube kanalından izleyebilirsiniz.