24-25-26 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

23.07.2020 - 22:38

24-25-26 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

İngiltere ve Türkiye’de son haftanın oynanacağı 24-25-26 Temmuz tarihlerinde izlemeye değer spor etkinliklerini ve bu günlerde yayınlanacak şifresiz maçları sizler için mercek altına aldık.

Cuma Tavsiyeleri

24 Temmuz Cuma günü sınırlı bir maç programı olsa da bu programdan iyi müsabakalar seçilebilir. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

20.00 Ankara Demirspor-Tuzlaspor: TFF 2. Lig play offlarında finale yükselme mücadelesinde Ankara Demirspor ile Tuzlaspor kozlarını Antalya’da paylaşacak. Çeyrek finalde Sakaryaspor’u 2-1 ile geçen Ankara Demirspor’un, Kastamonuspor’u Batuhan Karadeniz’in attığı penaltı golüyle 1-0 geçen Tuzlaspor karşısında neler yapacağının yanıtı ise, 20.00’de A Spor ekranlarında verilecek.

22.10 PSG-St Etienne: Fransa Kupası final mücadelesinde PSG ile St Etienne kozlarını paylaşacak. Hazırlık dönemini oldukça iyi geçiren PSG, kupa koleksiyonuna bir kupa daha eklemenin peşinde olacak. Rakip St Etienne’de ise kaleci Ruffier krizi mevcut. Tesislere alınmayan ve amiyane tabirle kapı dışarı edilen Ruffier’ye karşı izlenen bu tutumun takımın geri kalanını nasıl etkilediği merak konusu. Fransa Kupası final mücadelesini 22.10’dan itibaren beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 Milan-Atalanta: Bize göre günün en keyifli geçmeye aday mücadelesi Milan-Atalanta. Karantina döneminin ardından oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen ve Hakan Çalhanoğlu’nun neredeyse her maçta skora katkı yaptığı Milan, ligin en keyifli futbollarından birini oynayan Atalanta’yı konuk ediyor. Bu mücadeleyi 22.45’ten itibaren beIN Sports HD 3 ve CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi futbol listesinin de sınırlı olması sebebiyle futbol dışında bir organizasyonun izlenebileceğini düşünüyoruz. Öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

19.00 New York Liberty-Seattle Storm: Mücadelenin ne kadar kaliteli geçip geçmeyeceği merak konusu ama Türkiye’de uzun bir süre sonra ilk kez bir kadın basketbol maçı canlı olarak ekranlara gelecek. WNBA’de açılış mücadelesi olan New York Liberty-Seattle Storm karşılaşmasını 19.00’dan itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

21.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor: Aslında 21.00’de ligimizden birçok kritik mücadele oynanacak. Alt sıralarda her şeyi belirleyecek olan mücadele ise Fenerbahçe-Çaykur Rizespor. Karadeniz temsilcisinin bu deplasmanda puan alması durumunda diğer maçların neredeyse en ufak bir önemi bile kalmayacak. Bu maçın gidişatına göre Kayserispor-Trabzonspor, Yeni Malatyaspor-Gaziantep FK maçlarına da göz atılabilir. Tüm mücadeleler beIN Sports ve beIN Connect üzerinden izlenebilecek. 

23.15 Benfica-Sporting: Portekiz Primeira’da sezon derbi ile kapanıyor. Ligde sıralama açısından çok büyük bir önemi olmayan ama sıralamadan bağımsız her zaman ilgi çekici olmayı başaran Benfica-Sporting mücadelesinin yine futbolseverleri tatmin etmesini bekliyoruz. 23.15’ten itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden bu mücadeleyi takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü Türkiye’de çok yakından takip edilmeyen bir ligden öneride bulunacağız. Haftanın son gününde öne çıkan müsabakalar şu şekilde:

15.00 Moto GP İspanya: Sezonun ilk yarışının sonunda yaşanan kaza, biraz tat kaçırsa da sezonun ikinci yarışında beklentiler bir hayli yüksek. İlk yarışta kaza sonucu kolu kırılan Marc Marquez’in yarışamayacağı ikinci yarışın yine oldukça heyecanlı geçmesi bekleniyor. 15.00’ten itibaren S Sport ekranlarından ve S Sport Plus platformundan bu yarışı takip edebilirsiniz.

19.00 Bodo Glimt-Molde: Hemen hemen aynı saatte Premier Lig son haftası olmasına rağmen bizim önerimiz Norveç Eliteserien’den geliyor. Oynadığı 9 maçı da kazanan Bodo Glimt, bu maçlarda toplam 35 gol attı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Molde ise 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Şampiyonluk yolunda 9 haftada adeta yalnız kalan bu iki takımın dev kapışması çok şey vaat ediyor. 19.00’dan itibaren bu mücadeleyi Eurosport Player ve Bilyoner TV platformlarından izleyebilirsiniz. Alternatif olarak Leicester City-Manchester United mücadelesini 18.00’den itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

21.00 Adana Demirspor-Bursaspor: Play off yarı final ikinci maçında Adana Demirspor, Bursaspor’u konuk ediyor. 25 yıldır Süper Lig hasreti çeken Adana Demirspor, finale sadece 90 dakika uzaklıkta. Bursaspor da bu sezon Süper Lige yükselemezse maddi olarak zor günler yaşayacağının bilincinde. Bu keyifli ve gergin geçmesi beklenen mücadeleyi 21.00’den itibaren beIN Sports HD Max 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Liglerin artık son haftasında şifresiz mücadelelerin sayısı biraz olsun azaldı. Bu haftada 26 Temmuz günü 18.00’den itibaren Newcastle United-Liverpool mücadelesi şifresiz olarak TRT Spor ekranlarında olacak. Böylece Premier Lig’e bu sezonluk veda edeceğiz.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri A Spor ekranlarında TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig play off maçlarının heyecanı yaşanacak. Bu keyifli mücadeleleri şifresiz olarak takip edebileceksiniz.

Dijital platformlara baktığımızda LoL Espor Youtube kanalının bu hafta da yaz mevsimi maçlarını yayınlayacağını görüyoruz. Belarus Vysshaya Youtube kanalında ligin tüm maçları yine futbolseverlerle buluşacak. Bunlara ek olarak MyFootball Youtube kanalında Avustralya A-League maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca Kitakyushu-Renofa Yamaguchi Japonya İkinci Ligi mücadelesi, J League Youtube kanalında olacak.