Atletico Madrid-Valladolid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

20.06.2020 - 10:46

Atletico Madrid-Valladolid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 30’uncu hafta oynanıyor. 49 puanla 4’üncü sırada bulunan Atletico Madrid kendi sahasında 33 puanla 15’inci sırada bulunan Valladolid’i ağırlıyor. 

Valladolid’in düşme hattıyla arasında 8 puan var. Çok stresli değiller ama çok rahat da olduklarını düşünmüyorum. Kalan 8 hafta ve 24 puan var önlerinde. Sergio’nun takımı iki sezondur aynı istikrarda ve aynı çizgide gitti. 4-4-2 oynayan forvetleriyle de savunma yapmayı becerebilen ve takım halinde hareket etmeyi başaran, fizik olarak iyi bir takımları var. Atletico Madrid’i maçın her anında rahatsız etmeyi başaracaklardır. Ancak gol vuruşları konusunda her zamanki gibi kötü bir maç çıkarırlar. 

Real Valladolid: Masip; Moyano, Olivas, Salisu, Raúl García; Alcaraz, Joaquín, San Emeterio, Plano, Enes ve Guardiola.

Atletico Madrid, Osasuna’yı farklı geçti. Biraz da Osasuna’nın tarzından kaynaklanan Atletico’ya moral aşılayan bir sonuç ortaya çıktı. Maçın başında Felix’in, maçın sonunda da Llorente’nin oyunları takdire değerdi. Bugün karşılarında daha sert bir rakip bulacaklar. Simeone, sol bekte Lodi’yi dinlendirecek gibi gözüküyor. Hermoso ya da Saul’u orada görebiliriz. Llorente ise bu sefer ilk 11’de başlayabilir. Forvette artık Costa dinlenebilir. Felix ve Morata ile başlayan bir Atletico görebiliriz. Aynı şekilde Carrasco da solda başlayabilir. Felix’in sezon başından beri bu oyunu oynamasını bekledik. Dripling yapan, içeri kateden, hücumdakileri pozisyona sokan ve gol atan bir Felix. Valladolid karşısında da devamı gelebilir. Eski hayalet görünümüne bürüneceğini düşünmüyorum.  

Atletico de Madrid: Oblak; Trippier, Gimenez, Savic, Saul; Koke, Thomas, Llorente, Carrasco; Joao Felix ve Morata

Her iki takımda da önemli bir eksik yok. Atletico’nun kontrolünde bir maç izleriz. Valladolid kalecisi Masip direnmeye çalışacaktır. Yine de ev sahibi 1-0 ya da 2-0 skorları ile kazanabilir. Atletico Madrid kazanır ve 3.5 altı bahsi değerlendirilebilir. 

Yazan: Aylin Bermant