Digiturk’ten Süper Lig Geri Dönüşüne Özel Kampanyalar

15.06.2020 - 19:31

Digiturk’ten Süper Lig Geri Dönüşüne Özel Kampanyalar

Cuma günü (12 Haziran) geri dönen Süper Lig’e özel kampanyalar futbolseverlerle buluştu. Digiturk resmi sitesinde yer alan kampanyaların önümüzdeki dönemde artması bekleniyor.

Yaklaşık 20 yıldır Türkiye Süper Ligi yayıncısı olan Digiturk, 3 aydır koronavirüs sebebiyle oynanmayan Türkiye Süper Ligi için özel kampanyalara imza attı. beIN Media Group bünyesinde yola devam eden Digiturk, bu kampanyalar sayesinde müşteri yelpazesini genişletmeyi umut ediyor.

Böylesi Aşkın Rakibi Yok, Heyecanı Çok

Sosyal medya üzerinden sezonun geri dönüşünü kutlayan beIN Sports, kampanya sloganı olarak “böylesi aşkın rakibi yok, heyecanı çok”, kalıbını belirledi. Yeni sezonda 3 Temmuz 2020 tarihine kadar 15 ay kullanım sözü veren futbolseverler, ilk üç ay 49 TL ile “sporun yıldızı” paketine sahip olacaklar. Geri kalan 12 ayda ise aylık ücret 139 TL olacak.

Yeniliklerini bununla sınırlamayan beIN Sports, taraftar özel paketini de futbolseverlerle buluşturdu. Kredi kartına özel aylık 89 TL’ye Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray’ın tüm maçlarını, aylık 79 TL’ye de Trabzonspor’un tüm maçlarını izleyebileceksiniz. Bunun yanında İngiltere Premier Ligi, Formula 1 ve çok daha fazlası sizlerin olacak.

Tüm Kampanyalar

Digiturk’e üye olmak isteyenler birçok farklı kampanyaya erişim sağlayabilecekler. Şirketin şu an için sunduğu aktif kampanyalar şu şekilde sıralanıyor:

Avrupa’nın Yıldızı: İtalya Serie A, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, NBA, Formula 1, Fransa Ligue 1, Euroleague, ATP, WTA, İngiltere Championship gibi organizasyonları içeren bu paket ilk 3 ay 49 TL, daha sonrasında aylık 59 TL. Bununla birlikte kredi kartına özel 1 sene boyunca aylık 49 TL ödeyerek bu paketin sahibi olabiliyorsunuz.

Yıldız Dolu Paket: Türkiye Süper Ligi, TFF 1. Lig, İtalya Serie A, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, NBA, Formula 1, Fransa Ligue 1, Euroleague, ATP, WTA, İngiltere Championship gibi organizasyonlar bu pakette yer alıyor. Ayrıca dizi ve film kanallarını da bu pakette izleyebiliyorsunuz. 12 aylık taahhüt vermeniz durumunda ilk 3 ay 79 TL, geri kalan 9 ay, aylık 169 TL olarak faturalandırılıyorsunuz. 

Türksat Kablo TV Kullanıcılarına Özel beIN Sports: beIN Sports kanallarını Türksat Kablo TV üzerinden de izleme şansınız bulunuyor. Kredi kartına 12 ay taahhüde aylık 119 TL’ye beIN Sports’u izleme şansınız var. beIN Sports kanalları Kablo TV 232-237 arasında yayın veriyor.

Kamu Çalışanlarına Özel İndirim: Digiturk, beIN Sports’u izlemek isteyen kamu çalışanlarını da boş geçmemiş. Sporun Yıldızı paketi kamu çalışanlarına aylık 99 TL veya 119 TL olarak satılıyor. Aynı şekilde taraftar paketlerini de kamu çalışanları uygun fiyata alabiliyorlar.

Taraftar Paketi: Bu paketin açıklamasında, “Tuttuğun takımın tüm maçları bu pakette!”, ifadeleri kullanılıyor. Paketin detaylarında ise, şu ifadeler var:

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray Taraftar paketleriyle tuttuğun takımın Süper Lig,UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligindeki heyecan dolu karşılaşmalarını kaçırmayın!

İngiltere Premier Ligi, NBA, Formula 1 ve çok daha fazlasıyla dünyanın sporu!

Ünlü isimler ve usta yorumcularla dolu beIN SPORTS kanalları

beIN CONNECT'le dilediğin zaman dilediğin yerde spor izleme özgürlüğü!

Bu paketin aylık fiyatı ise 89 TL. Fakat Trabzonspor taraftarları, 79 TL'ye bu paketi satın alma imkanına sahipler.

beIN Connect’te 3 Kampanya

Grubun dijital platformu beIN Connect’te de aktif 3 kampanya bulunuyor.

Sezonluk Paket: Açıklamasında, “Hem bu sezonun Süper Lig maçları hem de bir sonraki sezonun Süper Lig maçları! Üstelik UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları hediye!”, ifadeleri bulunan kampanyaya yıllık üye olunması halinde aylık 49 TL’lik bir ücret talep ediliyor. Web, cep ve tablet üzerinden izlenebilen bu pakete Smart TV özelliği de eklendiğinde paketin aylık ücreti 59 TL’ye çıkıyor.

Taraftar Paketi: Açıklanasında, “Seçtiğin takımın sezondaki tüm maçları seninle!”, ifadeleri bulunan kampanyanın aylık ücreti 39 TL. Bu paket için sadece Web, cep ve tablet opsiyonları bulunuyor.

Aylık Paket: Açıklamasında, “Süper Lig açılışına özel fiyatlarla, 1 Ay boyunca Süper Lig'in tüm maçları!”, ifadeleri bulunan kampanyanın web, cep ve tablet üzerinden izlenebilen aylık fiyatı 69 TL iken, pakete Smart TV özelliği de eklendiğinde fiyat 79 TL’ye yükseliyor. Bu pakette de sezonluk pakete, Süper Lig maçları ilave edilmiş durumda.

Digiturk’un Süper Lig Geçmişi

2000/01 Sezonunun ortasında Teleon’un sözleşme şartlarını yerine getirememesi sonrasında Digiturk, Türkiye Süper Ligi ihalesini kazanmış ve maçları yayınlamaya başlamıştı. Lig TV olarak yola çıkan kurum, daha sonrasında beIN Media Group’a satıldı ve kanal isimleri beIN Sports olarak değişti. Son yapılan ihale ile 2021/22 sezonunun sonuna kadar Türkiye Süper Ligi maçları, beIN Sports’ta olacak.