12-13-14 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

10.06.2020 - 23:38

12-13-14 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

12-13-14 Haziran günlerinde, geçtiğimiz haftalardan farklı olarak İspanya La Liga Santander ve Türkiye Süper Ligi maçları oynanacak. Haftanın izlemesi keyif verecek olan mücadelelerini ve bu üç günde şifresiz yayınlanacak mücadeleleri, sizler için inceledik. 1 maç dışında futbolun yer aldığı liste şu şekilde:

Cuma Tavsiyeleri

21.00 Göztepe-Trabzonspor: Türkiye Süper Ligi’nin geri dönüş haftasında, birbirinden kritik mücadeleler oynanacak. Göztepe-Trabzonspor mücadelesi de, en ilgi çekici maçların başında geliyor. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bu mücadeleyi, 21.00’den itibaren beIN Sports 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.00 Fenerbahçe-Kayserispor: Ligde iddiası kalmayan Fenerbahçe, düşme potasındaki Kayserispor’u ağırlayacak. Fenerbahçe için artık tek hedef, hafta içi Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası, yarı final maçı olacak. beIN Sports 1’den yayınlanacak müsabaka, Trabzonspor-Göztepe maçına alternatif olarak izlenebilir.

23.00 Valencia-Levante: Bir derbi mücadelesi olan Valencia-Levante mücadelesi de, haftanın öne çıkan mücadelelerinden biri olacak. 23.00’te başlayacak olan bu mücadeleyi, Spor Smart ve CBC Sport ekranlarından izleyebileceksiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi maçları arasında, aslında öne çıkan pek bir maç yok. Listeyi oluşturmak da bu sebeple çok kolay olmadı. Bizlerin dikkatini çeken üç maçı şöyle sıraladık:

14.00 1907 Fenerbahçe-Papara SuperMassive: Günün spor menüsüne espor ile başlamak fena olmayacaktır. Kış mevsiminin şampiyonu olan 1907 Fenerbahçe, kış mevsimi play offlarında hayal kırıklığı yaratan Papara SuperMassive ile karşı karşıya gelecek. VFŞL Yaz Ligi’nin geri kalan iki maçında 1’er galibiyet alan bu iki ekibin, eğlenceli geçmeye aday mücadelesi LoLespor Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

19.30 Bayern Münih-Borussia Mönchengladbach: Bundesliga 16.30 seansı da var ama göze çarpan bir maça denk gelmedik. Bizlerin önerisi ise, League of Legends mücadelesinin ardından, 19.30’a kadar boş geçmeniz yönünde. 19.30’da ise harika bir mücadele sizleri bekliyor olacak. Her takıma karşı iç sahada ezici bir üstünlüğü olan Bayern Münih’in, son 10 iç saha maçında sadece 3 kez yenebildiği Mönchengladbach ile oynayacağı bu mücadele, 19.30’da S Sport 2 ve İdman TV kanallarıyla birlikte S Sport Plus uygulamasında olacak.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

23.00 Mallorca-Barcelona: Takipçisi Real Madrid’in iki puan önünde haftaya giren Barcelona’nın, aradan sonra nasıl dönüş yapacağı merak konusu. Bununla birlikte, Mallorca’nın da nasıl dönüş yapacağı fazlasıyla merak ediliyor. Ara öncesinde Eibar’ı deplasmanda yenerek, o kadar da kolay havlu atmayacağının sinyallerini veren Mallorca, Barcelona’ya sürpriz yapma peşinde olacak. Bu eğlenceli geçmeye aday mücadeleyi, 23.00’ten itibaren Smart Spor ve CBC Sport ekranlarından izleyebileceksiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü futbol menüsü, biraz daha eğlenceli maçları beraberinde getiriyor. Burada da maçların bolluğundan dolayı seçim yapmakta zorlandık. Öne çıkan üç maç şu şekilde:

15.00 Athletic Bilbao-Atletico Madrid: İşin doğrusu, herkese hitap eden bir maç değil. Maçın ortada sıkışıp, pozisyonsuz bir şekilde devam etme ihtimali de mevcut ama olabilecek erken bir gol, maç önü beklentilerinin tam aksi bir maçla karşılaşmamızı sağlayabilir. İzlemeye değer bir mücadele olarak gördüğümüz Athletic Bilbao-Atletico Madrid mücadelesi, Spor Smart ekranlarında olacak. Bunun yanında, CBC Sport üzerinden de maçı izleyebileceksiniz.

19.00: Schalke 04-Bayer Leverkuesen: Bir türlü toparlanamayan ve artık toparlanması zor görünen Schalke 04 ile, hafta içi kupada finale çıkan Bayer Leverkusen kozlarını paylaşacak. Ozan Kabak’ın da forma giymesinin beklendiği bu mücadeleyi, S Sport 2, İdman TV ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

21.00 Çaykur Rizespor-Galatasaray: Önereceğimiz son maç ise, Çaykur Rizespor- Galatasaray mücadelesi olacak. Ünal Karaman’ın takımın başına geçmesinin ardından da tam anlamıyla toparlayamayan Çaykur Rizespor’un, şampiyonluk yolunda hata yapma lüksü olmayan Galatasaray’ı konuk edeceği bu mücadele, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.

Hangi Maçlar Şifresiz?

Bu haftanın Bundesliga’da şifresiz mücadelesi, Cumartesi günü 16.30’da başlayacak olan Hertha Berlin-Eintracht Frankfurt mücadelesi olacak. TRT Spor ekranlarından yayınlanacak olan bu mücadelenin yanı sıra, aynı ekranlardan İtalya Kupası mücadelesi de şifresiz olarak yayınlanacak. Cumartesi günü 21.45’ten itibaren, Napoli-Inter mücadelesini TRT Spor ekranlarından takip edebileceksiniz. D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak La Liga Santander mücadelesi ise, Cumartesi günü 18.00’de başlayacak olan Celta Vigo-Villarreal şeklinde. 

Portekiz Primeria’da da, bir maç bu hafta şifresiz yayınlanacak. Cuma günü 23.15’te başlayacak olan Sporting-Paços Fereira mücadelesini, Uçankuş TV ekranlarından şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Türkiye’de karantina döneminde ilgi gören Belarus Vysshaya Ligi’nde, Cumartesi ve Pazar günleri maçları ligin Youtube kanalından yayınlanacak. 16.00’dan itibaren, tüm gün birçok maçı bu kanaldan takip edebilirsiniz. La Liga 2 mücadeleleri de ligin Youtube kanalında olacak. Bunların yanında birçok spor müsabakası her hafta olduğu gibi Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport üzerinden sorunsuz bir şekilde izlenebilecek.