Saarbrücken–Bayer Leverkusen İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

08.06.2020 - 22:02

Saarbrücken–Bayer Leverkusen İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Almanya Kupası’nda yarı final maçları, 9-10 Haziran tarihlerinde oynanıyor. Tek maç üzerinden oynanacak yarı finalin ilk eşleşmesi, Saarbrücken ve Bayer Leverkusen arasında 9 Haziran Salı 21:45’te oynanacak. 

Saarbrücken Destan Yazdı

4 Temmuz’da finalin gerçekleşeceği Almanya Kupası’nda, bir 4. lig takımı yarı finale kadar gelerek, şimdiden destan yazdı. Adeta bir peri masalını yaşayan Saarbrücken, Almanya Regionalliga Sudwest’te mücadele ediyor. Almanya’da son yıllarda alt lig takımları, en fazla çeyrek finale kadar gelebiliyorlardı. Saarbrücken’in buraya kadar gelebilmesi onlar adına büyük bir başarı oldu.

Saarbrücken: Batz - Barylla, Schorch, Uaferro, Mar. Müller - Zellner - Perdedaj, Zeitz - Mendler, Janicke - Jacob

Kupa yolculuğuna Regensburg’u 3-2 yenerek başlayan ev sahibi, Bundesliga takım Köln’ü de 3-2 yenerek tur atladı. Karlsruher’i 0-0 biten maçta penaltılarla, çeyrek finalde Bundesliga takımı Düsseldorf’u 1-1 biten 90 dakika sonunda, yine penaltılarla geçerek, yarı finale adını yazdırmayı başardı. Saarbrücken’in bu maçtaki tek dezavantajı Pandemi olacak. 3’üncü ligin dahi başlatıldığı Almanya’da, Regionalliga ligleri 4. ligler başlatılmadı. Büyük ihtimalle, yeterli önlemler alınamayacağı için böyle bir karar alındı. Pandemi arasından önce Regionalliga Sudwest liginde lider olan Saarbrücken, direkt 3’üncü lige yükseltildi. Ligleri devam etmediği için, bazı hazırlık çalışmaları ile bu maça hazırlandılar. Bu durumun dezavantajı, maç kondisyonunda karşılarına çıkabilir. İlk bölümlerde iyi oynayan, başa baş bir Saarbrücken görebiliriz. Ancak maçın devamında ve son bölümünde, Bayer Leverkusen daha baskın gelecektir. 

Bayer Leverkusen’de Hedef Final

Bayer Leverkusen’in kupa yolculuğu, Aachen ile başladı. Aachen’i 4-1 geçtiler. Paderborn’u 1-0, Stuttgart’ı 2-1, Union Berlin’i de 3-1 mağlup ettiler. Bayer Leverkusen adına, tek hedef finale kalmak. Bunun için de güçlü ve yeterli bir kadroları var. Forvetleri Havertz, riske edilmeyecek. Başka bir eksikleri bulunmuyor. Bailey ve Amiri gibi isimler dinlendirilebilir. 

Bayer Leverkusen: Hradecky - Weiser, Tapsoba, S. Bender, Wendell - Aranguiz, Baumgartlinger - Bellarabi, Paulinho, Diaby - Alario

Bayer Leverkusen, kondisyon anlamında maça ağırlığını koymalı. Fakat bu ikinci yarıyı bulabilir. Saarbrücken, bir müddet oyunu dengede götürebilir. Üst ve handikap gibi seçenekler, düşük seviyelerde. Bu oranlardan maça dokunmanızı tavsiye etmem. Biraz daha birbirine yakın bir maç seyredebiliriz. Ben Saarbrücken’in golünü değerli buluyorum. Ev sahibi 0.5 üstü 1.55 orandan denenebilir. 

Yazan: Aylin Bermant