Uçankuş TV Nasıl İzlenir? UçanKuş TV Kimin?

04.06.2020 - 21:40

Uçankuş TV Nasıl İzlenir? UçanKuş TV Kimin?

Magazin, spor ve eğlenceyi odağına alan yayıncılık anlayışıyla kurulan UçanKuş TV, bir televizyon kanalıdır. “Sosyal yaşam kanalı” UçanKuş TV, sosyal yaşamın bir numaralı eğlencesi futbolu, canlı yayınlarla ekrana taşıyor. Futbolseverler, yayın akışına futbol maçlarını da dahil eden kanal ile alakalı olarak “UçanKuş TV nasıl izlenir?”, UçanKuş TV kimin?”, “UçanKuş TV şifresiz mi?”, gibi soruların cevaplarını merak ediyor.

UçanKuş TV Şifresiz Mi?

HD yayın yapan UçanKuş TV, canlı yayınladığı futbol maçlarını şifresiz ekranlara getiriyor. Açık kanal UçanKuş TV’de yayınlanan tüm maçlar, Full HD ve şifresiz. 

UçanKuş TV Frekans Bilgileri Nedir?

Magazin ve spor kanalı UçanKuş TV, Türksat 4A uydusundan yayın yapıyor. Digitürk ve D Smart gibi platformlar, internet protokollü televizyonlar ile mobil üzerinden de UçanKuş TV izlenebilir. Uçankuş TV’nin izlenebildiği platformların tamamı ise şöyle:

Türksat 4A HD Yayın / 12245 H 27.500

Türksat 3A SD Yayın / 11509 H 30.000

Digitürk 50’inci kanal

DSmart 39’uncu kanal

Kablo TV 38’inci kanal

Tivibu 59’uncu kanal

Vodafone TV 58’inci kanal

Turkcell TV+ 45’inci kanal

Mobil

Blu TV

BİP

Ucankus.com – ucankus.com/tv linklerinden internet, mobil ve tablet

Apple TV

Roku-Global

Galaxy 19 Uydusu 

IP World TV 

UçanKuş TV Portekiz Ligi’ni Veriyor Mu?

Portekiz Primeira Ligi yayınları UçanKuş TV’de, şifresiz ekranlara geliyor. Pandemi nedeniyle ara verilen Portekiz Ligi, 3 Haziran’da tekrar başladı. Türkiye’de yayın hakları Saran Group’ta olan Portekiz Ligi maçları, S Sport Plus uygulaması ve S Sport Youtube kanallarından yayınlanıyordu. Yeni dönemde Portekiz Ligi heyecanı, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan ekranlara taşınacak. Covid 19’un etkilediği dünyadaki trend, evde zaman geçirmek. Saran Group, şifresiz maç yayınlarını izleyici ile buluşturmak adına UçanKuş TV ile anlaştı. Portekiz Ligi’nden her hafta bir maç, canlı yayınla sporseverlerle buluşuyor.  

UçanKuş TV Hollanda Ligi ve Belçika Ligi'ni Yayınlıyor Mu?

Şifresiz canlı maç yayınları ile beğenilen UçanKuş TV, pandemi döneminden önce Hollanda ve Belçika Ligi’nden her hafta bir canlı maç yayınını ekranlara taşıyordu. Yeni dönemde, Portekiz Ligi heyecanı UçanKuş TV’de. 

UçanKuş TV’nin Sahibi Kim?

Magazin yayıncılığının tanınan ismi Can Tanrıyar, UçanKuş TV’yi 8 Eylül 2014’te kurdu. UçanKuş TV’nin genel yayın yönetmenliğini Anılcan Tanrıyar yaparken, sorumlu kişi unvanı ise Mustafa Kurt’a ait.