Stuttgart - Hamburg İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

27.05.2020 - 23:54

Stuttgart - Hamburg İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Bundesliga’nın iki dev takımı Bundesliga 2’de karşı karşıya geliyor. 1 puanla rakibinin üstünde yer alan Hamburg, takipçisi Stuttgart’a konuk oluyor. 

Uzun yıllar Bundesliga’da izlemeye alışkın olduğumuz Stuttgart ve Hamburg ekipleri Bundesliga 2’den tekrar 1. lige çıkma mücadelesi veriyorlar. İnişleri çıkışları olsa da genel anlamda iyi bir sezon geçiren iki ekip seyircisiz maçta karşılaşıyorlar. Bundesliga 2’de ilk iki sırayı alan takımlar doğrudan Bundesliga’ya çıkarken, 3. sıra ise Play Off oynuyor. Şu durumda tüm planlar ve hedefler ilk 3 sıra için yapılıyor. 

STUTTGART’TA 10 NUMARA DİDAVİ CEZALI

Stuttgart 45 puanla 3. sırada yer alıyor. Covid 19 arasından sonra 2 deplasman maçına çıktılar. Wehen’e 2-1, Kiel’e 3-2 yenildiler. Son maçlarında Kiel karşısında yenilginin dışında bir kayıpları daha oldu. 45. dakikada çift sarı karttan atılan 10 numaralı Didavi bu maçta forma giyemeyecek. Didavi 3 asist ve 6 gollük performansıyla forvet Mario Gomez ve formda Nicolas Gonzalez’i hem tamamlayan hem de rahatlatan bir oyuncu olması nedeniyle Stuttgart adına önemli bir kayıp olacaktır. İki yenilginin üzerine teknik direktör Pellegrino Matarazzo tüm silahlarını sahaya sürmek isteyecektir. Didavi’nin yokluğunda tecrübeli oyuncu Gonzalo Castro’ya o bölgede şans verebilir. Sol bek, forvet, orta saha her bölgede görev yapmış olan Castro için Mario Gomez’i beslemek zor olmayacak. Bu ihtimali düşük görsem de ikinci bir seçenek zaman zaman forma şansı bulan ofansif oyuncu Klement olabilir. Stuttgart’ın kendi evinde olması ve yenilgilerin ardından bu maça çıkıyor olması motivasyonlarını yükseltir. 

Muhtemel 11: Kobel; Mola, Badstuber, Kaminski, Stenzel; Mangala, Endo; Nicolas Gonzalez, Gonzalo Castro, Förster; Mario Gomez

HAMBURG’UN SOL KANADI PARLIYOR

Hamburg tarafına bakarsak 46 puanla ikinci sıradalar. Son maçta lider Bielefeld’i ağırladılar. Kendi sahalarında birçok şansı kullanamadıkları maçı 0-0 tamamladılar. Bielefeld adına olumlu bir maç olurken, Hamburg aradaki puan farkını kapatma fırsatını tepmiş oldu. Tecrübeli teknik adam Dieter Hecking yönetimindeki Hamburg, Aaron Hunt ve Harnik gibi tanıdık oyuncular üzerinden oyununu şekillendiriyor. Sol kanatta görev yapan Leibold ve Kittel ikilisi ise takımın gizli kahramanları. Forvet bölümünde bitiricilik sorunları olan Hamburg kanat desteğiyle skor üretmeyi sürdürüyor. 

Muhtemel 11: Heuer Fernandes; Leibold, Van Dronge, Letschert, Vagnomen; Hunt, Fein, Dudziak; Jatta, Hinterseer, Harnik

Zirve mücadelesinde Stuttgart’ın baskısıyla başlayacak bir maç bekliyorum. Sezonun ilk yarısında Hamburg’un sahasında 6-2 kaybetmelerinin de hırsını taşıyacaklardır. Hamburg ise deplasman maçlarında skor üretmekte zorlanmıyor. İki tarafın gol bulduğu bir kapışma görebiliriz. 1.45 oranıyla karşılıklı goller kuponlarda yer alabilir. 

Yazan: Aylin Bermant