Fatih Terim'e Tüm Dünyadan Geçmiş Olsun Mesajları

24.03.2020 - 13:48

Fatih Terim'e Tüm Dünyadan Geçmiş Olsun Mesajları

Sosyal medya hesabından yeni tip koronavirüs (Covid 19) testinin pozitif çıktığını açıklayan Fatih Terim'e Türkiye ve dünyadan destek mesajları geliyor.

Fatih Terim'e spor camiasının yerli ve yabancı bir çok mensubundan destek mesajları gelirken, taraftarlar da duayen teknik adama geçmiş olsun dileklerini iletmeye devam ediyor.

Fatih Terim'e geçmiş olsun mesajı gönderen ünlü isimlerden bazıları ve paylaştıkları mesajlar şöyle:

Galatasaray: Biz omuz omuza verince neleri başarmadık ki! Seninleyiz hocam! Bir kez daha #BirlikteYeneceğiz!

Fenerbahçe: Galatasaray Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler duymayı temenni ediyoruz.

Beşiktaş: Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Trabzonspor: Covid-19 teşhisi konularak tedavisine başlanan Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Bursaspor: Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz #BirlikteBasaracagiz

Konyaspor: Corona virüs testi pozitif çıkan Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim’e ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede güzel haberler alabilmeyi ümit ediyoruz.

Kulüpler Birliği: Geçmiş olsun Fatih Terim! En kısa zamanda tekrar sağlığınıza kavuşmanızı temenni ediyoruz. Zor günleri birlikte atlatacağız, #BirlikteBasaracagiz!

Fiorentina: Forza İmparator.

Barcelona: Geçmiş olsun Fatih Terim! Güzel haberlerini bekliyoruz...

Şenol Güneş: Galatasaray Teknik Direktörü, kıymetli meslektaşım Fatih Terim’in koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine acil şifalar diliyorum. İnşallah, en kısa zamanda görüşeceğiz.

Henry Onyekuru: Geçmiş olsun hocam. Sen gerçek bir savaşçısın ve en kısa zamanda geri döneceğinden şüphem yok. Bu salgın futboldan daha mühin. Evde kalmalı ve resmi makamların tavsiyelerini dinlemeliyiz.

Fernando Muslera: Bugüne kadar bir çok savaşı kazandın. Bu da o savaşlardan bir tanesi ve bunu da kazanarak neden her mücadeleden zaferle çıktığını herkese göstereceksin. Güçlü kal hocam. Seni seviyoruz.

Didier Drogba: Çok değerli Hocam İmparator Fatih Terim ve İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak’ın corona virüs sonuçlarının pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. İki güçlü karakterin bu virüsü de yenebileceğine inancım sonsuz Dualarım Hocam,Başkanım ve bütün Türk halkıyla beraber.

Yusuf Yazıcı: Her zamankinden daha güçlü döneceksin hocam. Dualarımız seninle.

Hikmet Karaman: Fatih hocamıza acil şifalar diliyor, başta ailesi olmak üzere tüm Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Fuat Çapa: Büyük tecrübesiyle her zaman camiamıza liderlik edenFatih Terim hocamıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Fatih Terim hocamızın en yakın zamanda bizlerle olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Hakan Kutlu: Her şey güzel olacak hocam.

Aytaç Kara: ALLAH yardımcın olsun hocam. Sen bu zorlu günleri de atlatırsın.

Ergin Ataman: Bugüne kadar bir çok zorluğu yenmiş, imkansız denilenleri başarmış Fatih hocamızın Covid-19 hastalığının da üstesinden geleceğine eminim. Fatih hocam en kısa sürede iyileşecek ve Türk sporuna olan hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Bunu ufak bir dinlenme olarak gör hocam, hepimizin sana çok ihtiyacı var. En kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramıza dönmen dileğimle...

Cedi Osman: Geçmiş olsun Fatih hocam. Sen bu zorluğu da aşar eskisinden daha güçlü dönersin.

Can Arat: Fenerbahceden yetismeme ragmen renk farki gozetmeksizin beni amilli takima kazandirdin hocam.Elini uzatmani bekleye cok oyuncu var hocam.Allah benden alsin sana versin canim feda sana #imparator #fatihterim Lutfen iyi ol

12 Numara Fenerbahçe Taraftar Platformu: Tedavinin sonucunda aynı tweeti bekliyoruz İmparator. İmparator, güçlüdür. Yine bekliyoruz meydanlara! Dualarımız seninle #FatihTerim

Derek Rae: Efsane teknik direktör Fatih Terim. Geçmiş olsun.