A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz Görevinden Ayrıldı

06.03.2020 - 11:33

A Spor Yayın Koordinatörü Serkan Korkmaz Görevinden Ayrıldı

Türkiye'deki sayılı spor kanallarından A Spor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Uzun yıllardır A Spor, A Haber ve ATV'nin spor yayın koordinatörlüğünü yapan Serkan Korkmaz, görevinden ayrıldı. Serkan Korkmaz'ın yerine, spor müdürlüğü görevini ifa eden Ender Bilgin vekaleten atandı.

Turkuvaz Medya büyesinde yayın yapan Fotomaç gazetesindeki köşe yazarlığına devam edecek olan Korkmaz'ın ayrılık sebebi ise bilinmiyor.

Serkan Korkmaz'ın ayrılığı sonrası A Spor çalışanları, sosyal medya hesaplarından veda mesajları paylaştı:

Aykut İnce: 1998'den bu yana dostluk, iş arkadaşlığı, abi kardeş ilişkisi. 2020 aspor'da yol ayrılığı. Yollar bazen ayrılabilir. Ama dostluk her zaman bakidir.

Ceyda Dönmez Baloğlu: Yolun Açık Olsun abi. Bize öğrettiklerin için ne kadar teşekkür etsek az.

Evren Yavuz: Muhabirliğe başlamamda büyük payı olan ve tanıdığm günden bu yana yalnız iş değil birçok konuda örnek aldığım güzel insan Serkan Korkmaz. Yapıcı tavrın, anlayışn ve bana kattıklarn için çok teşekkür ederm. Seninle çalıştığm için kendimi çok şanslı hissediyorm. Yolun açık olsun.

Serdar Kelleci: Yolun açık olsun güzel insan. Çok şey öğrendim senden. Her şey için teşekkür ederim Serkan Korkmaz.

Ertuğrul Akgündüz: Arkasında güzel şeyler bırakanların yolları hep açıktır.

Emrullah Taş: Spor medyasına girmek isteyen gençlerin önlerinde Serkan Korkmaz gibi örnek alınacak bir rol model var. Spor medyasına girdikten sonra benim en büyük şansım, Serkan abi gibi bir yönetici ile çalışmak oldu. Üzerimde emeği çoktur. Herşeyin güzeli seninle olsun abi.

Emre Kaplan: Okuldan yeni mezun bir gençken hayalimdeki işi yapma noktasında bir yönetici olarak her adımımda destek olan, sonrasındaki süreçte de müdür mesafesinde değil her zaman öz abim yakınlığında iletişim kuran Serkan Korkmaz. Yerin ömür boyu ayrı olacak. Seni seviyoruz ağabey.

Nevzat Dindar: Yolun açık olsun üstad.

Hakan Gündoğar: Çok kahrımı çektin. Yokun açık olsun güzel insan. Her şey için teşekkürler.

Serkan Korkmaz Kimdir?

Serkan Korkmaz, 2017 yılında Oncevatan.com web sitesine verdiği röportajda kendisini şöyle anlatmıştı:

"1972 doğumluyum. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunuyum. Okul yıllarında bu mesleğe başladım. Okul bittiğinde iki kere transfer olmuştum. Artık bu sektörün bir çalışanıydım. Ve bu sektörde kalmaya kariyerimi burada sürdürmeye karar verdim. Çok keyif alarak bunu yaptım. Hobimden para kazanmak en büyük zenginlik. Aldığım tekliflerde önüme çıkan fırsatlarda parayı hep ikinci plana attım. Gerçekten bir tutkunun peşinden koştum. Aldığım eğitim önemli çünkü isteyerek okudum bitirdim. İnşaat müdendisi olmaktan gurur duyuyorum fakat hayat bunu getirdi. Pişman değilim. İlk olarak Cine 5 – Show TV’de başladım. Arından NTV’nin kuruluşunda yer aldım ve 10 yıl orada çalıştım. Haber 24’ün kuruluşuna gittim 3 yıl çalıştım, Fox Türkiye’de 1 yıl çalıştım. Bunların hepsi transfer. Türkiye Futbol Federasyonu’na Genel Direktör Yardımcısı olarak transfer oldum. Trt’de program yaptım. Kısa bir dönem Beyaz TV arından A Haber Spor Müdür olarak Turkuaz Medya’ya katıldım. A spor maceramız başladı…"