TRT Spor 2 Turkcell TV Plus'ta! TRT Spor 2 Nasıl İzlenir? TRT Spor 2 Frekans Bilgileri

26.09.2019 - 08:20

TRT Spor 2 Turkcell TV Plus'ta! TRT Spor 2 Nasıl İzlenir? TRT Spor 2 Frekans Bilgileri

Cumartesi (21 Eylül) günü test yayınlara başlayan TRT'nin yeni spor kanalı TRT Spor 2, Turkcell TV Plus'taki yerini aldı. Bununla birlikte sporseverler, henüz ana yayınlarına başlamayan ve tüm platformlarda gösterilmeyen TRT Spor 2'nin frekans bilgilerini ve nasıl izlenebileceğini merak ediyorlar.

Sporseverlerin arama motorlarında en çok aradığı soruların başında, "TRT Spor 2 Frekans Bilgileri" ve "TRT Spor 2 nasıl izlenir?" geliyor. Makalemizde, bu sorular ve benzerlerinin cevaplarını bulabileceksiniz.

TRT Spor 2 Frekans Bilgileri

Uydu: Turksat 4A, 42'

Frekans: 11958 MHZ

FEC: 5/6

Polarizasyon: Vertical

Sembol Rate: 27.500

TRT Spor 2 Nasıl İzlenir?

TRT Spor 2'yi, yukarıda yer alan frekans bilgilerini uydu alıcınıza girmek suretiyle televizyonunuzdan izleyebilirsiniz. Bununla birlikte TRT Spor 2, Kablo TV 242 numaralı kanal üzerinden yayınlarını sürdürmektedir. Ayrıca dün (25 Eylül Çarşamba) itibariyle TRT Spor 2, Turkcell TV Plus'in web platformu üzerindeki yerini de almış bulunmaktadır. Kanalı internet ortamında izlemek isteyen sporseverler, kurumun resmi web sitesi üzerinden bu imkanı bulabilirler. TRT Spor 2'yi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Güncelleme (04 Ekim 2019 14:49): TRT Spor 2, Turkcell TV Plus 71, Tivibu 85, Digiturk 87 ve Kablo TV 242 numaralı kanallarda yayına başladı.

TRT Spor 2 Ne Zaman Yayın Hayatına Başlıyor?

TRT Spor 2, 21 Eylül Cumartesi günü saat 00:00 itibariyle test yayınlara başladı. Kanal, 27 Eylül Cuma günü başlayacak olan Dünya Atletizm Şampiyonası ile birlikte ana yayına geçiş yapacak. Ana yayınların başlayacağı 27 Eylül Tarihi'nden itibaren ise TRT Spor 2, tüm platformlarda yerini alacak.

TRT Spor 2'de Hangi Ligler, Hangi Sporlar Yayınlanacak?

TRT Spor 2, ilk olarak 27 Eylül Cumartesi günü Dünya Güreş Şampiyonası'nın canlı yayınını gerçekleştirdi. Ertesi gün ise Türkiye A Milli Voleybol Takımı'nın İtalya ile yaptığı CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası son 16 maçını yayınladı. Hafta içerisinde yine CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası maçlarını yayınlayan/yayınlayacak olan TRT Spor 2, 27 Eylül Cuma günü Dünya Atletizm Şampiyonası ile ana yayınlarına başlayacak. TRT Spor 2, Türkiye'de faaliyet gösteren 65 federasyonun ulusal ve uluslararası şampiyonalarını ekranlara taşıyacak. Olimpiyatlar dahil atletizm, yüzme, güreş, tenis, eskrim, geleneksel spor dalları, okçuluk, masa tenisi, basketbol, buz hokeyi gibi birçok branştaki müsabakalar canlı ya da banttan TRT Spor 2 ekranlarında olacak. Ayrıca TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve amatör futbol liglerinden birçok müsabaka da yine TRT Spor 2'den yayınlanacak.