Galatasaray ve Başakşehir'in Avrupa Maçları CBC Sport'tan da Yayınlanacak

16.09.2019 - 12:29

Galatasaray ve Başakşehir'in Avrupa Maçları CBC Sport'tan da Yayınlanacak

Temsilcilerimizden Galatasaray'ın Club Brugge ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı ve Medipol Başakşehir'in Roma'ya misafir olacağı UEFA Avrupa Ligi maçı, Azerspace uydusundan yayın yapan CBC Sport kanalından da canlı yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yeni sezon bu hafta oynanacak maçlarla açılıyor. Türkiye bu sezon Avrupa'da 4 takım ile temsil ediyor. Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir takımları temsil ediyor.

Galatasaray Club Brugge Deplasmanında

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, sezonu Club Brugge maçı ile açacak. Çarşamba günü Belçika'nın Brugge şehrinde, Jan Breydel Stadyumu'nda oynanacak müsabaka, saat 19:55'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ve CBC Sport'tan naklen yayınlanacak.

Avrupa Ligi'nde Temsilcilerimiz Sahne Alıyor

Bu sezon 3 takım ile boy göstereceğimiz UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları, 19 Eylül Perşembe günü oynanacak. İspanya'nın Getafe takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'un maçı, saat 19:55'te başlayacak ve müsabaka beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Saat 22:00 kuşağında ise Beşiktaş, Slovakya takımı Sloven Bratislava ile kozlarını paylaşacak. Müsabaka beIN Sports 1'den yayınlanacak. Aynı saatte başlayacak Roma-Medipol Başakşehir mücadelesi ise beIN Sports 2 ve CBC Sport kanallarından yayınlanacak.

CBC Sport Türkiye'den Nasıl İzlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yanı sıra bir çok önemli ligden maç yayını yapan CBC Sport, bazı basit ayarlamalar ile Türkiye'den de izlenebilmektedir. CBC Sport, İdman TV, AZ TV ve İctimai TV kanallarının Türkiye'den nasıl izlenebileceğine dair detaylı bilgileri içeren makalemizi buraya tıklayarak okuyabilir, evinizin rahatlığında bu kanalları izleyebilirsiniz.