Bein Sports, THY Euroleague'in Yayın Haklarını 3 Sezonluğuna Yeniden Satın Aldı

12.09.2019 - 23:58

Bein Sports, THY Euroleague'in Yayın Haklarını 3 Sezonluğuna Yeniden Satın Aldı

THY Euroleague'in yayıncı belirsizliği nihayet sona erdi ve Bein Sports, 3 sezon daha Euroleague'i yayınlayacağını duyurdu. Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olan Turkish Airlines Euroleague, 2019-20, 2020-21 ve 2021-22 sezonlarında Bein Sports ekranlarında olacak.

THY Euroleague'de her hafta iki maç, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yine şifresiz kanal Bein Sports Haber'den yayınlanacak.

Euroleague ile Bein Sports arasındaki yayın anlaşması, 2018-19 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte sona ermiş ve Saran Group'un yeni sezonlar için yayın haklarına talip olduğu iddia edilmişti. Yapılan bütün görüşmeler sonunda resmi açıklama Bein Sports'tan geldi. Bein Sports, web sitesinden yaptığı açıklamada, önümüzdeki 3 sezon boyunca Türk Hava Yolları Euroleague maçlarını yayınlayacağını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Basketbolseverlere müjde.

Avrupa'nın bir numaralı basketbol organizasyonu Turkish Airlines Euroleague, 3 sezon boyunca beIN SPORTS ekranlarında olmaya devam edecek.

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun daimi üyesi olduğu organizasyonda, geçtiğimiz yıl iki Türk takımı fınal four oynamış, Efes finale çıkma başarısı göstermişti.

 

THY Euroleague, bu sezon ilk kez 18 takımla düzenlecek; ve Final Four'a Almanya'nın Köln şehri ev sahipliği yapacak.

THY Euroleague'de her hafta 1 karşılaşma beIN SPORTS Haber'den şifresiz şekilde izleyicilerle buluşacak.

Birçok yıldızın boy gösterdiği Turkish Airlınes Euroleague'de heyecan, 3 ekim'de start alıyor.

THY Euroleague'de Yeni Sezon 3 Ekim'de Açılıyor

THY Euroleague'de yeni sezon, 3 Ekim Perşembe günü oynanacak Khimki Moskova-Maccabi Fox maçı ile açılacak. Takım sayısının 16'dan 18'e yükseldiği Euroleague'in ilk haftasında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Real Madrid'e misafir olurken, Anadolu Efes ise sezona sansasyonel transferlerle giren Barcelona'yı evinde ağırlayacak.

Geçtiğimiz sezon Euroleague'de oynanan maçların neredeyse tamamını yayınlayan Bein Sports'un, takım ve maç sayısının arttığı yeni sezonda aynı uygulamaya devam edip etmeyeceğini önümüzdeki günler gösterecek.