TRT Spor'da Kadro Değişikliği: Serkan Reçber Ayrıldı, Tümer Metin ve Ayhan Akman Kadroya Dahil Oldu

04.09.2019 - 15:46

TRT Spor'da Kadro Değişikliği: Serkan Reçber Ayrıldı, Tümer Metin ve Ayhan Akman Kadroya Dahil Oldu

TRT Spor'da beklenmeyen bir gelişme yaşandı ve sevilen yorumcu Serkan Reçber, TRT Spor'dan ayrıldığını duyurdu. Bununla birlikte geçtiğimiz sezonlarda beIN Sports'ta yorumculuk yapan Tümer Metin ile eski futbolcu Ayhan Akman, TRT Spor kadrosuna dahil oldu.

Serkan Reçber TRT Spor'dan Ayrıldı

TRT Spor'da yayınlanan Stadyum ve Aktüel Futbol programlarının sevilen yorumcusu Serkan Reçber, sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımla, 3 senedir görev yaptığı TRT Spor'dan ayrıldığını duyurdu. Serkan Reçber, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Yaklaşık 3 yıldır büyük bir gururla çalıştığım TRTspor ekranlarından bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum.Bu süreçte ailem olan TRTspor ekibine sonsuz teşekkürler. Ben olsam diye başladık. Gördüm ki "Biz" olduk, Destek ve sevgisini eksik etmeyen herkese minnettarım. Sevgilerimle.

Ayhan Akman ve Tümer Metin TRT Spor'da

Bununla birlikte TRT Spor, Serkan Reçber'in boşluğunu Ayhan Akman ve Tümer Metin ile doldurdu. TRT Spor'un yaptığı Twitter paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

TRT Spor yeni sezona da damga vurmaya devam ediyor. Türk sporunun efsane isimlerinden Ayhan Akman ve Tümer Metin yeni sezonda Stadyum ve Aktüel Futbol programlarıyla Türkiye'nin spor ekranıTRT Spor'da.

Yapılan video paylaşımında Ayhan Akman, "Ailemizin kanalı diyebiliriz. Burada olmaktan son derece mutluyum." derken, Tümer Metin ise "Son derece heyecanlıyım ve aynı coşku içinde, kıpır kıpır.", şeklinde konuştu.

Ayrıca Tümer Metin, şahsi Instagram hesabından şunları söyledi:

“Ne kadar söz varsa düne ait.. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.” Yeni kanal yeni ekip arkadaşlarıyla asırlık mevzu futbolu konuşmaya Milli maçla başlıyoruz, hepinizi bekleriz.

Tümer Metin'in beIN Sports'taki partnerlerinden Mehmet Demirkol da yine Instagram hesabından Tümer Metin'i tebrik ederek, "Hayırlı olsun." dedi.

Ayhan Akman ve Tümer Metin, TRT Spor'da yayınlanan Aktüel Futbol programı ile ve Ersin Düzen'in moderatörlüğnü yaptığı "Stadyum" programlarında görev yapacak. Stadyum programı kadrosunda yer alan Ali Gültiken'in ise görevine devam edip etmediği henüz belli olmadı.