BJK TV'nin Yayın Hayatı Sona Erdi

31.08.2019 - 13:33

BJK TV'nin Yayın Hayatı Sona Erdi

Beşiktaş Kulübü'nin resmi televizyon kanalı BJK TV'nin yayın hayatı, 31 Ağustos itibariyle sona erdi.

Başkanlık seçimlerinde Fikret Orman'ın kapanma sinyalini verdiği kanal, bu gece (31 Ağustos) itibariyle resmen kapandı. Fikret Orman, kulübün mali sıkıntılar içerisinde olduğunu ve kanal çalışanlarına maaş ödemelerinde sıkıntı yaşandığını ifade etmişti.

Kulübün, bundan sonraki iletişim faaliyetlerini Youtube üzerinden sürdürecek.

Spor muhabirleri ve BJK TV çalışanları, kanalın kapatılma kararına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Konuyla ilgili olarak yapılan yorumlardan bazıları şunlar:

Mert Kozoğlu (BJK TV Futbol Takımı Muhabiri): Beş yıl boyunca gururla görev yaptığım Beşiktaş Tv dün gece itibariyle yayın hayatına son verdi...Görev aldığım bu süre içerisinde yayında yapımda kamera önünde ve arkasında emeği olan herkese teşekkür ederim. Ben görevime son 1 senedir yaptığım gibi Beşiktaş Kulübü Resmî Sosyal Medya Hesaplarına (YouTube-Instagram-Twitter) Futbol takımından içerikler üreterek devam edeceğim. Sevgiyle kalın.

Yunus Emre Kaplanoğlu (BJK TV Muhaber): Bu büyük camiaya bana kazandırdığı her şey için minnettarım. Şimdi ayrılık vakti, başka baharda görüşmek üzere.

Sevde Kobak (BJK TV Sunucu): Ayrılıklar da sevdaya dahil.

Fırat Günayer (TRT Spor Beşiktaş Muhabiri): 15 yıl önce yayın hayatına başlayan BJKTV bugün itibariyle kapandı. Hayatın telefon ve digital medya üzerinden aktığı bir dönemde, beklenen bir gelişme aslında. Yayınlar artık Youtube ve İGTV üzerinden gidecek. Yine de 30’a yakın meslektaşım daha işsiz kaldığı için üzgünüm.

Övünç Özdem (NTV Spor Beşiktaş Muhabiri): 2004 yılında yayın hayatına başlayan BJK TV, 15 yılın ardından bugün kapandı. Son olarak 33 kişinin işine son verildi. Beşiktaş Kulübü, iletişim faaliyetlerine sosyal mecralar ve YouTube üzerinden devam edecek. İşsiz kalan tüm çalışanların kısa sürede iş bulmalarını dilerim.

Ali Baransel (A Spor Program Sunucusu): Bu yönetimin utanç vesikalarından biri daha...