2019 Euroleague Final Four Maçları Şifreli mi? Şifresiz mi?

16.05.2019 - 01:52

2019 Euroleague Final Four Maçları Şifreli mi? Şifresiz mi?

Türk Basketbolu açısından tarihi bir öneme sahip 2019 Euroleague Final Four'unun şifreli mi, yoksa şifresiz mi yayınlanacağı sorusunun cevabı beli oldu. Maçlar beIN Sports 1 ve beIN Sports 3'ten şifreli olarak yayınlanacak.

Bu sezon ilk kez iki Türk takımının mücadele edeceği Euroleague Final Four'u, geçtiğimiz sezon olduğu gibi şifreli kanallardan yayınlanacak. Sezon boyunca her hafta temsilcilerimizden birinin maçını şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports Haber, geçtiğimiz sezon olduğu gibi Final Four organizasyonunda maç yayını yapmayacak. Müsabakalar, beIN Sports 1 ve beIN Sports 3 kanallarının ortak yayınıyla ekranlara gelecek.

Bununla birlikte THY Euroleague Final Four'unu, dünya genelinde 200 ülke/bölgeden milyonlarca basketbolsever izleyecek. Ayrıca ilk kez bu sezon maçlar, Facebook üzerinden 65 ülkede ücretsiz olarak yayınlanacak.

THY Euroleague Final Four Programı

İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde düzenlenen tarihi organizasyon, 16 Mayıs Perşembe günü yapılacak basın toplantısıyla açılacak. Takımların baş antrenörleriyle birlikte birer oyuncunun da katılacağı basın toplantısı, Euroleague'in resmi Youtube kanalı ile birlikte, FB TV'den naklen yayınlanacak.

Final Four'da ilk maç, 17 Mayıs Cuma günü saat 19:00'da iki Türk takımını karşı karşıya getirecek. Tarihi maçta Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, final için mücadele edecek. İkinci maçta ise CSKA Moskova ile Real Madrid, saat 22:00'de karşılaşacak.

Finale kalan takımların baş antrenörleri ve birer oyuncu, Cumartesi günü saat 13:0'te basının karşısına çıkacak. Aynı günün akşamında, saat 22:00'de sezonun ödülleri dağıtılacak. Her iki etkinlik de Euroleague'in resmi Youtube kanalından yayınlanacak.

Pazar günü saat 18:30'da oynanacak 3'üncülük maçının ardından sezonun şampiyonu, saat 21:30'daki final maçıyla belli olacak.

THY Euroleague Final Four Yayıncı Kuruluşlar

Afrika: FOX SPORTS 2

Arnavutluk: RTSH SPORT

Arjantin: DIRECT TV

Baltık Bölgesi: TVPLAY SPORTS

Baltık Bölgesi: TVPLAY SPORTS EXTRA

Belçika: VOOsport World (BETV)

Bulgaristan: MAX SPORT 2

Çin: CCTV5+

Çekya: O2 TV SPORT

Facebook Yayını Yapılacak Ülkeler: Afganistan, Ermenistan, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bahamalar, Bangladeş, Barbados, Belarus, Bhutan, Brezilya, Brunei, Kamboçya, Kosta Rica, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Fiji, Guatemala, Honduras, İzlanda, Hindistan, Endonezya, Japonya, Kazakistan, Kiribati, Kırgızistan, Laos, Lihtenştayn, Malezya, Maldivler, Malta, Marshall Adaları, Meksika, Micronesia, Moldova, Moğolistan, Myanmar, Nauru, Nepal, Hollanda, Yeni Zelanda, Nikaragua, Pakistan, Palau, Panama, Papua Yeni Gine, Peru, Filipinler, Saint Kitts ve Nevis, Samoa, Singapur, Solomon Adaları, Güney Kore, Sri Lanka, Tayvan, Tacikistan, Tayland, Timor-Leste, Tonga, Türkmenistan, Tuvalu, Ukrayna, Özbekistan, Vanuatu, Vietnam.

Fransa: RMC SPORT 2

Gürcistan: SILK SPORT HD 2 (GMG)

Almanya: MAGENTA SPORT

Yunanistan: NOVASPORTS 1HD

Macaristan: DIGI SPORT 1

Iberoamerica: DIRECT TV

In: Flight SPORT 24

Internet: EUROLEAGUE.TV

Israil: 5SPORT

Italya: EUROSPORT PLAYER

Macau: TDM SPORT

Meksika: TVD

Orta Doğu: beIN MENA HD10

Polonya: POLSAT SPORT EXTRA

Portekiz: SPORT TV2 POR

Romanya: DIGI SPORT2

Rusya: MATCH!ARENA

İskandinavya ve Baltıklar: VIASPORT 3

Sırbistan: SPORTKLUB

İspanya: MOVISTAR +

Türkiye: beIN SPORTS

Birleşik Krallık: EUROSPORT PLAYER