NBA Batı Finali Golden State-Portland Serisi NBA TV'den Yayınlanacak

15.05.2019 - 01:56

Batı Finali Golden State-Portland Serisi NBA TV'den Yayınlanacak

NBA Play-Off Batı Konferans finalinde Golden State Warriors ile Portland Trail Blazer arasında oynanacak müsabakalar NBA TV ve ücretli internet platformu NBA League Pass'ten yayınlanacak.

Terör örgütü mensubu basketbolcu Enes Kanter'in forma giydiği Portland Trail Blazers'ın maçları, oyuncunun kulübe transfer olduğu Şubat ayından bu yana Türkiye'de yayınlanmıyor. Yayıncı kuruluş S Sport, aynı gerekçe ile Batı Konferansı finallerini de yayınlamayacak.

Reuters'e beyanat veren S Sport spikerlerinden Ömer Saraç, "Warriors-Blazers serisini yayınlamayacağımızı açık bir şekilde söyleyebilirim. Eğer Portland finale yükselirse, maalesef final maçlarını da yayınlamayacağız." Haberin orjinali için tıklayınız.

Bununla birlikte Doğu Konferansı finalinde Milwaukee Bucks-Toronto Raptors serisindeki maçların tamamı, S Sport ve S Sport Plus'tan yayınlanmaya devam edecek.

S SPort'un diğer bir spikeri Orkun Çolakoğlu ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Warriors-Blazers serisinin NBA TV'den, yabancı spiker anlatımıyla izlenebileceğini duyurdu. NBA TV, D-Smart, Tivibu ve Turkcell TV Plus'tan yayın yapıyor. Aynı şekilde müsabakalar, NBA'in ücretli internet platformu NBA League Plus üzerinen de izlenebilecek. Üyalik için tıklayınız.

NBA TV Canlı İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

NBA TV, Tivibu 75, D-Smart 72 ve Turkcell TV 76 numaralı kanallardan şifreli olarak izlenebilmektedir.

Spor Ekranı iOS Uygulaması İndirmek için Tıklayın

Spor Ekranı Android Uygulaması İndirmek için Tıklayın